Tuorein sisältö

HBO Max on parempi ja halvempi kuin HBO Nordic

05.10.2021 klo 12.50 | Luettu: 4443 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Suoratoistopalvelu HBO Max aloittaa Suomessa 26. lokakuuta. Kuukausihinta on 8,99 euroa. Palvelu korvaa HBO Nordicin, joka kustantaa tällä hetkellä 10,95 euroa kuukaudessa. Maxin vuositilaus maksaa 69,99 euroa, eli 12 kuukautta saa noin 8 kuukauden hinnalla.

HBO Max korvaa vähitellen myös muut HBO:n kansainväliset versiot. Palvelu taistelee suoratoistopalvelujen herruudesta, joten tarjolla on aiempaa enemmän sisältöä. Max on koti mm. brändeille Warner Bros., DC, Cartoon Network ja TNT.

Warner Bros. -studion elokuvat saapuvat HBO Maxiin 45 päivää (6 viikkoa) teatteriensi-illan jälkeen myös Suomessa. Muutkin tahot Hollywoodissa kaavailevat vastaavia järjestelyjä, joten tämä on iso muutos koko alalle.

HBO:n ydinsisältö löytyy jo HBO Nordicista, mutta mainitaan, että HBO Max on mm. Game of Thronesin, Sex and the Cityn ja The Sopranosin uusi koti. Nämä saagat saavat pian jatkoa House of the Dragon -sarjan, And Just Like That -sarjan ja The Many Saints of Newark -elokuvan merkeissä.

Warnerin elokuvia ovat mm. Harry Potterit, useimmat Christopher Nolanin elokuvat, Dyyni, Godzilla vs. Kong ja The Suicide Squad. The Suicide Squadin sisarsarja Peacemaker alkaa palvelussa tammikuussa. Tiedossa on myös klassikoita Hohdosta Casablancaan ja Ihmemaa Oziin.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Counting Crows aloit... Game of Thrones -esi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova