Tuorein sisältö

Supersankariviikko: Iron Man, Spawn

24.07.2007 klo 14.29 | Luettu: 2379 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Mikään ydinsäteilyn jälkiseuraamuksiin, sukkahousuihin tms. liittyvä ei saa jäädä pimentoon kansalta, joka Comic-Con -viikolla veekakkoseen vaeltaa.

- Tämän vuoden ehdottomasti kovin juttu/huhu sarjisleffarintamalla on se, että Marvel ainakin yrittää tuottaa kasapäin elokuvia, jotka sijoittuvat sarjakuvien tapaan yhteiseen jatkumoon. Pidemmälle vietynä: jos Iron Man, The Incredible Hulk, Captain America ja pari muuta leffaa menestyvät riittävästi, on seuraava askel sankarit (ja toivottavasti kaikki näyttelijät) yhteen keräävä The Avengers (Kostajat). Oikeaan suuntaan ollaan menossa vauhdilla, sillä Samuel L. Jacksonin pyörähtäminen S.H.I.E.L.D. -agentti Nick Furyna tulevassa Iron Manissa (Rautamies) on nyt käytännössä vahvistettu. Ylivertaisia lukeneet tietävät, että Samppa on juuri hän, jonka Fury "itsekin" tahtoisi itseään näyttelevän. Leffassa viuhahtaa myös miljoonan dollarin ja kahden Oscarin mimmi Hilary Swank, jonka roolia nörtit saavat toistaiseksi arvuutella illan pimennossa hihitellessään.

- Sarjakuvalegenda Todd McFarlene on pitkästä aikaa puhunut luomansa Spawnin uudesta elokuvasta, joka on ollut työn alla luultavasti siitä lähtien, kun vuoden 1997 Spawn epäonnistui useimmilla mahdollisilla tavoilla. McFarlene uskoo projektiin niin vahvasti, että aikoo maksaa viulut itse. Lisää trikoopelleilyä siis? Ei, vaan kuten aiemmissakin haastatteluissa, McFarlene visioi L.A. Confidentialin ja Kummisedän kaltaisesta tarinasta, jossa Spawn on läsnä ikään kuin luonnonvoimana. Symbionttipukuinen Helvetin voimilla ladattu kuollut mies ei ilmeisesti tule leffassa edes puhumaan.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Murhasta tulee totta... Espoo Cinén lipunmyy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova