Tuorein sisältö

See 2-5: sarjasta tuli sellaista jöötiä, ettei sitä kehtaa myöntää

16.10.2021 klo 20.00 | Luettu: 476 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 5:
The Dinner Party


Sarja ajoi ojaan. Koen antavani sivujuonille mahdollisuuksia lähinnä jotta antaisin uskottavuutta aiemmille kehuilleni.

Sankariperhe on taas yhdessä. Ryhmähalissa on kyllä tunnetta. Laajennettuun perheeseen kuuluvat alkuperäiset konnat, joten hymähdetään, kun tyypit sietävät toisiaan vain hieman naljaillen; riitautuneet pahikset sentään pysyvät erillään. Sitten hahmot toistavat vanhaa ja "huoltavat suhteitaan" repliikeillä tyyliin "tämän tyypin tunnen ja hän on vanhempi lapsilleen".

Prinsessa solmi järkiavioliiton lordin kanssa, mutta barbaarimies onkin hengissä. Voi ei? Barbaari sanoo perkele. Lordi uikuttaa sarkastisesti. Vai niin.

Hullulla kuningattarella ei ole hengenheimolaisia tai kunniakaartia. Hän julisti sodan sekoiluaan peitelläkseen ja sota tahdotaan estää. Miksei häntä surmata? Entisen kätyrin mukaan on mutkia, joita hän ei ymmärrä, jolloin prinsessa toteaa ymmärtävänsä ne. Häh? Ainoa järkevä huomio on se, että jos maanpaossa elänyt prinsessa nousisi valtaan, hänellä olisi vaikeuksia suojella näkeviä, joten siihen sivulauseen puolikkaat saisivat keskittyä.

Näkevä poika kiukkuilee yhä prinsessaäidille, joten kuningatartäti onnistuu tumputtamaan häntä. Pojalla on kohtaus siskonsa kanssa, joten mielessäni oli päällimmäisenä se, että siskokin vaikutti kiukkuilijalta, kunnes idea unohtui.

Tylsä jakso saa puoli tähteä tasapainoista näyttelevän kriitikon lisää. Oletan kauden johtavan johonkin, mutta luottavan liikaa siihen johonkin.


Keskiarvo 13 jakson jälkeen:


< Jakso 2-4 --- Jakso 2-6 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rammstein-kitaristin... The Suicide Squad, D... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova