Tuorein sisältö

The Wheel of Time -fantasian Moiraine-velho selittää vaarallisen tehtävänsä: video

23.10.2021 klo 15.30 | Luettu: 1546 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Robert Jordanin Ajan pyörä -romaaneihin perustuva fantasiasarja The Wheel of Time pyrkii edustamaan samaa mittakaavaa 1. kaudella kuin Game of Thrones edusti myöhemmillä kausilla, koska katsojien odotukset ovat kasvaneet. Yksi jakso maksaa 10 miljoonaa dollaria tai enemmän. Kyseessä ei siis ole sivuprojekti Amazon Primelle, vaikka kaikkien aikojen kalleimmaksi sarjaksi kuvailtu Taru sormusten herrasta -esiosa alkaa samassa palvelussa ensi vuonna.

Wheel of Time on mahdollisesti mainitun trion värikkäin tapaus. Vain naiset voivat käyttää taikuutta. Rosamund Pike näyttelee Aes Sedai -järjestöön kuuluvaa Moirainea, joka on erityisen lahjakas "kanavoimaan" discovaloja. Moiraine koettaa löytää uudestisyntyneen legendan pelastaakseen maailman pimeiltä voimilta. Uudessa videossa hän puhaltaa vähän tunnetta pitkään toisteltuun juonikuvaukseen ja tarkentaa sitä.

Sarja alkaa 19. marraskuuta kolmen jakson voimin. Kauden loput 5 jaksoa julkaistaan viikon välein. Toisen kauden kuvaukset on jo aloitettu.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ryan Gosling on Ken.... What If...? 1-7 ja 1... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova