Tuorein sisältö

What If...? 1-9: vaihtoehtoiset Marvel-sankarit liittoutuvat, kun logiikan rippeidenkin olemassaolo on uhattuna

25.10.2021 klo 18.10 | Luettu: 1362 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 9


Pää naksuu, jos sitä odottaa jakson noudattavan mitään sääntöjä, mutta meneillään on niin paljon, että pätkän katsoo.

Elämänvastainen androidi Ultron on Thanosia vaarallisempi ikuisuuskivet saadessaan. Jokaisessa universumissa on setti kiviä, mikä huomioidaan vain epäsuorasti, vaikka Ultron kulkee universumien välillä elämää hävittämässä.

"Vahtaaja" tarkkaili satunnaisia universumeja. Kun Ultron vetää häntäkin turpiin, hän rikkoo valansa ja kokoaa yhteen viimeksi kyttäämänsä sankarit, vaikka vaihtoehtoinen Black Panther on roisto, bile-Thor on kokematon ja useimpien voimataso on matala. Tyypit pitävät seuraa demoneja syöneelle Doctor Strangelle, joka pärjäilee, koska niin sanotaan.

Ultronilta pyritään poistamaan kivet nyrkkitappelun keinoin, vaikka hän voi syödä galakseja. Hänen silmänsä on USB-portti, joten häneen ladataan Windows 95, jolloin hän kaatuu kuten Independence Dayn alienit ja se siitä. Olen kai iloinen heidän puolestaan, jotka menivät ostamaan vaihtoehtohahmojen figuurit 1 jakson perusteella.

Alussa innostavaa oli Loki-sarjan multiversumiteeman laajentaminen. Oletan Lokin esittelemän roiston kaatuvan Avengers-leffassa, joka saattaa olla 5-10 vuoden päässä, joten ei ole kiire kertoa lisää. Ei ole järkevääkään tehdä animaatiosta "pakollista katsottavaa", mutta kun kyse on vaihtoehtoisista todellisuuksista, Lokin roiston versioiden pyörittely ei sitoisi Marvelia. Illuusiokin jatkuvuudesta olisi Ultron-sekoilua palkitsevampi.

Pitäisi siis uskoa, että ikuisuuskivien avulla voi hyökätä jopa kaikkien todellisuuksien valvojien kimppuun, vaikka ajan virtaa valvovat tyypit kuten Owen Wilson bisnestakissa pitävät kiviä pikkuasiana. Ja sitten pitäisi innostua Eternalsin puolijumalista ja heidän luojistaan, jotka lupaavat alkajaisiksi selittää, miksei heillä ole ollut mitään merkitystä. Onhan tämä tavallaan hauskaa.


Keskiarvo 9 jakson jälkeen ja arvosana 1. kaudelle:


< Jaksot 1-7 ja 1-8

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ensiferum kiertää Su... Mielen nyrjäyttävää ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova