Tuorein sisältö

Arcane: League of Legends 1-9: vegaaninen Hannibal Lecter

13.12.2021 klo 23.00 | Luettu: 1116 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 9:
The Monster You Created


Edellinen jakso ei ruokkinut uskoa, mutta kritisoimieni kohtien yhteentörmäyksessä onkin itua. Tahattomiin kuolemiin vaisusti reagoineet tieteilijät katuvat yhä ja yrittävät olla säheltämättä. Jos ajattelemme gangsteria ilmapallona, hänen reikäänsä puhalletaan ilmaa, kun kätyri päättää olla pettämättä häntä. Se on sitten sukua runoudelle, kun puolibarbaariset rillipirut tahtovat tehdä diilin barbaari-ilmapallon kanssa vähentääkseen barbarismia.

Suostuuko gangsteri pettämään Jinxin; hullun ottotyttönsä? Katsotaan ensin väliaikatappelu. Vi ottaa uusintamatsin kyborgikäden kanssa. Kausi päättyy, joten yritin vakavissani keksiä, miksi tämä riita on olemassa.

Pian Jinx vangitsee heidät, joita hän vihaa ja rakastaa. Kun Vi-sisko ja gangsteri on köytetty juhlavan pöydän äärelle kuin Hannibal-romaanissa, puheeksi tulee Vi:n kaveri. Mitä on kupolin alla?! Ei mitään. Kun Jinx hykerteli, ettei hän ole "niin hullu", oletin pennun pitävän jopa vesitettyä Hannibal-leffaa liian hulluna. Sehän tekee hyvää jännitteille.

Puolivahingossa kuoleva gangsteri vakuuttaa, ettei hän olisi pettänyt. Vi hohhailee. Jinx on nyt elämäntapapahis - koska hän on sitä lähdemateriaalissakin? Muutama idea on ymmärrettävä ja melkein kunnioitettava kiitos kuvakerronnan, mutta aikaa ne eivät saaneet. En tiedä, ketkä kaikki ovat pelistä tuttuja hahmoja, joten koin Jinxin viimeisen tempauksen edustavan perinnettä, jossa kirjoittajat vastaavat vasta loman jälkeen kysymykseen notta mitä hittoa.

IMDb:n (eli 18-29-vuotiaiden nörttimiesten) arvosana jaksolle on 9.8/10.0. Toivon törmääväni perusteluihin, jotka vakuuttavat, että fanit tuntevat syvästi kuin minä suosikkisekoilujeni aikana. 9.8/10.0 on kaikki: itkettää, naurattaa, mietityttää, panettaa, pierettää ja pussilakanasetti ostetaan, kun hommaa ei saa mielestään kylmien väreiden vyöryessä, eikö?


Keskiarvo 9 jakson jälkeen ja virallinen arvosana 1. kaudelle:


< Jakso 1-8

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jaajo Linnonmaan isy... Suomen raskain juhan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova