Tuorein sisältö

The Wheel of Time 1-7: Kuninkaan paluuta odotellessa

20.12.2021 klo 21.00 | Luettu: 938 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 7:
The Dark Along the Ways


Jos varjohirviön vaivaaman kuolleen kaupungin läpi oikaisu ei tuonut mieleen Morian kaivoskaupunkia, nyt sankarit oikaisevat luolaston halki kohdaten varjohirviön. Luolissa ja raunioissa saa käppäillä, kumpikin vaihe on lyhyt, eivätkä varjot ole lähelläkään balrogia, mutta ajattelen tätä Tolkien-aiheisena juomapelinä lämpimikseni. Man-Dragon-Aragornia kuvaillaan "kuninkaaksi ilman valtakuntaa"? Skål.

Takaumassa nainen tappaa puolentusinaa ritaria ja saa puukosta, mutta sitten hän valmistautuu synnyttämään, eli hän on raju kuin limahirviö, joka lyötäessä vain jakautuu useampaan osaan. Miksi kaikki sivunaamat esitellään päähenkilöitä osuvammin? Pennut ovat yhä tylsiä, kun he kiukkuilevat sinänsä perustellusti siitä, kuka on legendojen valittu ja kosahtavatko muut tomuksi määränpäässä. He ehtivät myös pussailla ja hohhailla rajaseudun kaupungissa; vaihe toimisi, jos sarja toimisi.

Toivoin jo oikotieluolaan astumisen aloittavan kauden huipennuksen, mutta ehkä puunjuurihelvettiin astuminen on sen merkki. Moiraine ja "v***n Ryan Phillippe" jatkavat kahdestaan, koska jälkimmäinen on takauman vauva ja ilmeisesti se valittu, vaikka muutakin varmasti vielä selviää. Paljastus ja takauman pätevyys eivät tee jätkästä kiinnostavampaa (vaan ehkä jopa päinvastoin), koska hän on saanut aikaa tehdä vaikutuksen omilla meriiteillä.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 1-6 --- Jakso 1-8 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Harry Potter -tähdet... Yhdysvaltain sisälli... >

Keskustelut (1 viestiä)

Gari1

22.12.2021 klo 05.47 1 tykkää tästä

Eihän tämä nyt todellakaan mikään hyvä sarja ole, mutta siinä rajalla että tätä fantasian ystävänä juuri ja juuri katsoo, lähinnä paikoin ihan toimivan visuaalisuutensa ansiosta. Esim. casting on kyllä aika hanurista nuorten osalta, eikä moni muukaan osa-alue tunnu oikein toimivan. The Witcher kyllä parempi, vaikkei sekään mikään mestariteos ole.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova