Tuorein sisältö

Cowboy Bebop 1-7: hyvin vähän melua tyhjästä

22.01.2022 klo 18.00 | Luettu: 1223 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 7:
Galileo Hustle


Tarjolla on maireaa virnistelyä, kun Faye lupaa kyydin muistonsa pöllineelle huijarille, joka valehteli olevansa hänen äitinsä. He teeskentelevät yhä sukulaisia ilman syytä (mikä tulee puheeksi), ja he vaikuttavat jakavan selviytyvän koijarin geenit kahdestaankin. Fayelle tavallaan tarjotaan uutta suuntaa, muttei oikeasti. Käteen jää VHS-nauha, jonka mukaan hän oli tyttönä tyttö.

En valita tappelusta, joka tapahtuu sumeana taustalla Jetin osallistuessa virtuaalisesti tyttärensä näytelmään, mutta tyyliä ja vauhtia on rutosti vähemmän kuin alussa ja mainoksessa luvattiin. Neljännen seinän rikkova ja seinän karmeja aseena käyttävä traileri olisi saanut jäädä tekemättä, kun vihreä kangas ja hylätty varastorakennus ovat lähempänä totuutta. Valemutsin kaunainen, itäeurooppalainen aviomies on heikko "viikon roisto", eikä ontuva loppuvitsi sitä muuta.

Pääroiston tyttöystävä juonii omiaan samaan aikaan kun pallienpuukottajan kanssa tehdään diili mafiapomojen kaatamisesta. Melkein unohdin osion katselun ja kirjoittamisen välisenä sekuntina, mutta pidin yhä aiemmasta väärinkäsityksestäni. Pallienpuukottaja on olevinaan hienostunut, vaikka hän tahtoo muiden muistavan "legendaarisen taustatarinansa". Siinä ei ole mitään legendaarista, mutta jos hän olisi syöttänyt omat pallinsa vihamiehelleen, toistokin olisi hauskaa.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 1-6 --- Jakso 1-8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Wars: Ahsoka vä... Vihattu ja rakastett... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

24.01.2022 klo 20.11 1 tykkää tästä

Toivottavasti joku vielä kirjoittaa omat pallinsa tarjoilevan pahiksen.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova