Tuorein sisältö

The Book of Boba Fett 3/7: jakso kulkisi täsmälleen samoin, jos päähenkilö olisi Jar Jar Binks

12.01.2022 klo 23.30 | Luettu: 2100 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 3/7:
The Streets of Mos Espa


Jakso on roskaa. Arvo oli aiemminkin "fiilistelyssä", mutta 10-vuotiaiden fanifiktio pärisyttää, jos tämäkin. Uskoin takaumien selittävän onton gangsterijuonen, mutta uusimman mukaan Boba on virheitä toistava idiootti. Demonisoitu hiekkakansa elävöityi, kun Boba auttoi heitä hallitsemaan esi-isien dyynejä. Kun hän kerää kamuille suojelurahaa, koko saatanan kansa ammutaan.

Ismo Laitelaan viitaten: nykyisyydessä Boba uhoaa rötösherroille, joilla on armeija, vaikka hänellä on vain kassaneiti ja nitoja. Edes hipsteriteinejä ei pelota, joten Boba palkkaa heidät. Teinien rokkitakit ja kiiltävät Power Rangers -prätkät ovat kai Star Warsia jos myös Star Wars: Visions -sarjan poppisjakso on. Yhtä kaikki Boballa on nyt niin iso posse, että he hikisesti voittavat wookieen, kun yksi vaivautuu heidät haastamaan.

Jabba the Huttin serkut kyykkivät nurkan takana pyytääkseen murhayritystä heti anteeksi. Lahjaksi he tuovat kaksi identtistä perseenreikää: rancorin ja Danny Trejon. He lähtevät planeetalta, mitä epäillään juoneksi. Näin luonnosteltua fanipaskaa ei kannattaisi edes foorumilla julkaista.

Jos wookiee-tappelu on "teemallisesti epämääräinen", niin takaa-ajo ennen kuin potentiaalisen pahiksen kätyri sanoo kaksi sanaa on vain ajanhukkaa. Pääosasuorituksen vetovoima ei yhtäkkisesti haihdu, joten jakso on omalla tavallaan katsomiskelpoinen: en vain tahtonut sitä hetkeäkään ajatella.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 2/7 --- Jakso 4/7 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Videonäyte brittiläi... Suosituin Netflix-le... >

Keskustelut (4 viestiä)

Nimpnin

13.01.2022 klo 04.13 3 tykkää tästä

Tätä kun katsellut niin olisi varmaan ollut parempi pitää Boba mystisenä hahmona. Ei ole kertaakaan tullut fiilis että tässä olisi galaxin yksi pelätyimmistä palkkionmetsästäjistä.
lainaa
Penan_broidi

13.01.2022 klo 07.52 2 tykkää tästä

Nimpnin kirjoitti:
Tätä kun katsellut niin olisi varmaan ollut parempi pitää Boba mystisenä hahmona. Ei ole kertaakaan tullut fiilis että tässä olisi galaxin yksi pelätyimmistä palkkionmetsästäjistä.

Samaa mieltä. Ei oikein iske tämä PG13-Boba. Lottokuponki vetämässä sen puolesta että Boba "napsahtaa" jossain myöhemmässä jaksossa ja rupeaa pieksämään porukkaa kuten Mandalorianissa.
lainaa
8D8

13.01.2022 klo 12.57 2 tykkää tästä

Tämä kolmosjakso oli kyllä sarjan huipentuma tähän mennessä, hyvässä ja pahassa.

Hyvää: näyttää ja kuulostaa Star Warsilta, loistavat tehosteet (niin digi kuin practical) erinomainen tunnari, hauskoja sivuhahmoja vaikka kuinka, Danny Trejo ja rancor ja Hutit jne. Pohjalla ihan ok juoni, katsotaan miten tuo Boba Fettin valtakausi kestää.

Huonoa: Dialogi (jos sitä edes on) on pahimmillaan kovin kehnoa, Fennec Shandilla ei mitään käyttöä ja kolmosjakson cyberpunkistä repäisty power rangers -jengi kiiltävinen mopoineen todella camp tyylivalinta.

Pahinta: Itse BF on rauhanomainen ja geriatrinen heimotanssija eikä galaksin pahamaineisin bounty hunter.
lainaa
jeoajflanfitjdks

13.01.2022 klo 13.31 1 tykkää tästä

yhtakkia jango onkin coolein. veti jedia turpiin ja omassa pelissa tappo puolet galaksosta
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova