Tuorein sisältö

Cobra Kai 4-5 ja 4-6: hopeaa ja harmaata erittäin tummanvalkoisella pohjalla

14.01.2022 klo 23.20 | Luettu: 997 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4 - Jaksot 5 ja 6:
Match Point ja Kicks Get Chicks


Silver pyytää menneitä anteeksi, ja vaikka hän tulistuu LaRusson töykeydestä, hän kanavoi aggressiot turnaukseen ja neuvoo oppilaita tekemään saman. Kreese huolestuu, ettei Silver ole enää kikattava psyko, joten he kohteliaasti keskustelevat. LaRusso ja Johnny sentään tappelevat erimielisyyksiensä vuoksi, mutta se tapahtuu sääntöjen mukaan ja kumpikin "ajattelee oppilaiden parasta" ennen kuin tyrmäävät toisensa yhtäaikaa. Tässä on vaarana se, että harmaan sävyt muuttuvat tasaiseksi ruskeudeksi.

Pentuja koskeva epäkohta on täten ominaisuus. Silverin ja Kreesen oppilaat tulkitsevat tappelukiellon siten, että he lähtevät kirjaimellisesti tappelemaan, jotta he voivat silpoa punkkarilta letin. Kampaus on yhä asiallisempi kuin The Prodigyn laulajalla (R.I.P.), mutta ainakaan silpojia en kannusta. Johnny ja LaRusso lyövät välit poikki reaktioidensa jälkeen, mikä on jotakin (ainakin kehän kiertämistä).

Johnny joutuu etsimään omaa naisten puolen mestaria, mikä on hyvin myöhäistä tässä vaiheessa. Luulin sarjasta dumpatun tytön tulevan takaisin, mutta hän vain vierailee mainostaakseen harmaan sävyjen kauneutta LaRusson tyttärelle, joka onneksi säilyy punaisena (äkäisenä). Rouva LaRusso sen sijaan suhtautuu yhä harmaammin tyttären vastustajaan, mikä olisi ymmärrettävää ilman hatusta vedettyä anekdoottia, jonka mukaan mammakin oli raggari nuorena harmaista syistä.

Meh? Kevyt huumori toimii, vaikka muu epäilyttäisi.


Keskiarvo 36 jakson jälkeen:


< Kausi 4 - Jaksot 3 ja 4 --- Kausi 4 - Jaksot 7 ja 8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kehuttu ja kohuttu B... Mutta mitä tapahtui ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova