Tuorein sisältö

Cobra Kai, erä 8: luolamiehet ja -naiset romanttisina, eli joku saa turpiin

23.11.2020 klo 23.00 | Luettu: 458 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jaksot 7 ja 8:
Lull ja Glory of Love


Treenijaksossa kukin juoni etenee 20 sekuntia, mikä toimii, kun yksi harvoista epäkohdista on ollut liian nopea kehittyminen nollista ninjoiksi. Nörtti väistää pari iskua, muttei useimpia. Hänkin lienee matkalla mestariksi, sillä vika tuskin on sinussa, jos aloitat maanantaina ja sensei olettaa jo torstaina, että vedät muilta kiertopotkulla päät irti, tai vähintään heität nöyrästi kolmoisvoltin, kun kokeneempi monottaa sinua. "Todellisuuteen ankkuroitua" leffakaratea täytyy rakastaa.

LaRusson autobisnes vaikutti kärsivän karatesta? 20 sekuntia lisää: niin. Paha sensei lausuu "finish him" kuin hän yrittäisi kuiskaten imitoida Mortal Kombatin Shao Kahnia ja sitä myöten hän on selkeästi ansainnut potkut. LaRusson tyttären ja oppilaan suhde tarvitsee 20 sekuntia alkaakseen virallisesti ja herättääkseen jälleen pelon romanttisten komedioiden logiikasta. Poika ei kerro tytölle, kuka toi varastetun mitalin takaisin, jotta tyttö myöhemmin loukkaantuisi ja poika kiirehtisi lentokentälle viime tingassa? Viimeksi näin ei käynyt, kun veikkasin.

Nyhväämistä lukuunottamatta leffaromantiikka on kaunis asia. Siihen panostava jakso todistaa sen heti, kun sensei Johnny uneksii naapurin tädin kaatavan kaljaa ryntäille. Komedia on rutiinia, kun juntti-Johnny yrittää oppia Tinderin salat, mutta odotukset ylittyvät taas, kun hänellä on yhtäkkiä kolme potentiaalista suuntaa, joista kutakin on vähintään irtovitsillä alustettu. Teinienkin kuvioissa on tyydyttävä viittaus vanhaan ja LaRusson bisneskriisi on luontevasti myös aviokriisi. 66% romansseista johtaa turpiinvetoon, joten se on virhe, ettei myös LaRusson romanttinen ele keskeydy kahakkaan parkkipaikalla, tms. Kunnon hömppää.


Keskiarvo 18 jakson jälkeen:


< Kausi 2 - Jaksot 5 ja 6 --- Kausi 2 - Jaksot 9 ja 10 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Witcherin punain... KISS lupaa järjestää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova