Tuorein sisältö

Star Wars -leffaa kehittelevät myös Ms. Marvel -ohjaaja ja The Leftovers -kirjoittaja

24.10.2022 klo 21.20 | Luettu: 979 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Mitään ei tapahdu?

Rian Johnsonin (The Last Jedi) uuden Star Wars -trilogian mahdollisuudesta on puhuttu tänäkin vuonna, mutta se ei ole jonossa seuraavana. Ponteva video ilmoitti, että Patty Jenkins (Wonder Woman) on lentäjän tytär ja lähes sankari siis itsekin, joten hän ohjaa Rogue Squadron -nimisen pilottileffan jouluksi 2023, mutta se lykkääntyi. Taika Waititi (Thor 3-4) aikoo ohjata Star Wars -leffan "lähiaikoina", ja Marvelin herra isoherra Kevin Feige aikoo kokeilla, onko maito sinisempää galaksin toisella puolella, mutta mitään ei tapahdu.

"Uusin toivo" on tämä. Sharmeen Obaid-Chinoy aikoo ohjata Star Wars -elokuvan, jonka kirjoittaa Damon Lindelof. Obaid-Chinoy on voittanut kaksi Oscaria lyhyillä dokumenteilla ja ohjannut Ms. Marvel -sarjan jaksoja. Lindelof tunnetaan mm. sarjojen Lost, The Leftovers ja Watchmen luojana.

Tästäkään mysteerileffasta ei tiedetä mitään selkeää. Väitetysti käsikirjoitusta on rustattu jo jonkin aikaa, mutta se on kesken. Ohjaaja tahdottiin palkata hyvissä ajoin, jotta hän pääsee vaikuttamaan visioon.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ant-Man and The Wasp... AC/DC:n 75-vuotias B... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova