Tuorein sisältö

Euphoria 2-4: antakaa määkin huudan, määkin olen kännissä

31.01.2022 klo 22.00 | Luettu: 677 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 4:
You Who Cannot See, Think of Those Who Can


Montaasi uudelleennäyttelee mm. Venuksen syntymän ja Brokeback Mountainin, kun Rue saa oraaliseksiä sydämen valitulta - tuntematta fyysisesti mitään. Hän syyttää huumeita, mutta sitä ihmeteltiin jo, ettei hän vaikuta seksuaaliselta. Ihmettelijät eli transtyttö ja enimmäkseen homoseksuaalinen poika ovat päätyä sänkyyn. Mitä tulee tehokkaisiin introihin, tämä on pätevämpi kuin kauden aloittanut pornoammuskelu jo siksi, että tiedämme keitä hahmot ovat. Myöhemmin seksuaaliset osapuolet pohtivat, onko kimppakiva keksitty näitä tilanteita varten, Ruen ollessa pihalla tavalla tai toisella.

Samaan aikaan: uu-aa-uu-aa sanoo paloauto tai rakkauselämäänsä ihmettelevä homeovestiitti. Kaipasin saippuakuplia kiiltokuvasaippuaan, ja se ajaa asian, kun Barbie pinkissä uimapuvussa sotkeutuu ilmapalloihin dokatessaan. Vaikka tätä katsoo, ovat meikkinukkejen ja palikkapoikien kuviot jännitteettömiä evoluutioteknisellä tasolla, sillä kukaan ei erehdy pitämään sykkiviäkään otsasuonia enteenä sukupuutosta. Ruiski tai pyllistä sinne tänne ulistessasi, niin elämä jatkuu lopulta. Time not important. Only life important.

Alkoholin "draaman kaarta" kuvataan osuvasti eri osioissa. Suomalainen tietää aiheesta kaiken, mutta mainitaan yksityiskohtia, kuten Barbien tragikoomisen murtunut ilme yrjön ja laskuhumalan tienoilla, ja entisen painijan eli nykyisen kaappihomon höhöttely, kun hän rattijuoppoilee kohti alan miesten baaria. Painijan avautuminen jakson lopussa on alleviivatun käsikirjoitettu, mutta lupa siihen on ansaittu energialla ja tunneskaalan laajuudella.


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Jakso 2-3 --- Jakso 2-5 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Rasmus-kitaristi... Espanjan Euroviisued... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova