Tuorein sisältö

Peacemaker 1-7: Rautaristimies ja jaxuhaleja

10.02.2022 klo 22.30 | Luettu: 929 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 7:
Stop Dragon My Heart Around


Satunnaisten ongelmien kasaantuminen on oma taiteensa; True Lies on satunnainen esimerkki onnistumisesta. Homma ei mene niin, että sankari kehittyy teemoiltaan ja käänteiltään erillisessä juonessa ja sitten on aikaa pääjuonelle. Takauma vahvistaa Peacemakerin tappaneen veljensä puolivahingossa rasisti-isän yllyttämänä. Juoni viedään loppuun, eikä se liity "maahanmuuttajajuoneen" edes ilmeisillä tavoilla. Natsit eivät saa tietää alieneista.

Äksöni ja herjat kelpaavat ja on tragikoomista tunnetta, kun Peacemaker hajoilee. Olen vain tympääntynyt, kun jää aikaa mennä asioiden edelle ja ehkä maaliviivaa pidemmälle.

Jos jaksossa on Iron Manin natsiversio, jakso voittaa Salkkarit, eikä sen pitäisi päätä räjäyttää, kun tv-sarja tekee mitä sattuu. Jos 2. kausi tulee, "pääjuoni" onkin ryhmäkemia ja se edistyy. Tyypit alkavat arvostaa toisiaan, ja koska tuhti täti on vähiten suosittu ja suunnaton, hänellä on tilaisuus makeilla finaalissa, kuten tuhti setä teki aiemmin. Sitten Peacemaker ja Eagly halaavat tätiä, koska tänään täti ihailee kotkahaleja, eikö? Eikö?!

Oletin, että ufojen "lehmä" on The Suicide Squadin loppuhirviöön verrannollinen jättifriikki (muttei kuningatar) ja sitten mietin jo luovempia (K18-)mahdollisuuksia. Se on se jättifriikki. Sarja ei ole ennalta arvattavissa, vaan ennalta korjattavissa. Löisipä finaali jauhot suuhuni.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 1-6 --- Jakso 1-8 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Paula Vesala julkist... Selviytyjistä tuttu ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova