Tuorein sisältö

Obi-Wan Kenobi -sarja myöhästyy hieman (mutta myös aikaistuu)

01.04.2022 klo 20.30 | Luettu: 1521 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Obi-Wan Kenobi -sarjan oli tarkoitus alkaa Disney+ -palvelussa 25. toukokuuta. Se on ensimmäisen Star Wars -leffan ensi-iltapäivä, ja sarja kertoo kyseiseen elokuvaan johtavista tapahtumista. Kyseessä on myös keskiviikko eli Disney+ -palvelun normaali julkaisupäivä.

Ensi-ilta on siirretty perjantaille. Hyvä uutinen on se, että jaksoja julkaistaan saman tien kaksi, eli 2. jakso aikaistuu.

Päätöksellä saattaa olla jotakin tekemistä Anaheimin Star Wars Celebration -tapahtuman kanssa. Se alkaa 26. toukokuuta, joten nyt ensi-ilta voidaan järjestää siellä?

Salaliittoteoreetikko näkee tässä muutakin... Perjantai 27. toukokuuta on myös Netflixin lippulaivasarjaksi kuvaillun Stranger Thingsin uuden kauden ensimmäisen puoliskon julkaisupäivä. Moni joutuu tekemään valinnan: kaksi jaksoa Obi-Wania vai 5 jaksoa Stranger Thingsiä?

HBO kertoi aiemmin tällä viikolla, että House of the Dragon alkaa 21. elokuuta eli reilua viikkoa ennen Amazonin Taru sormusten herrasta: Valtasormukset -sarjaa. House of the Dragonin kausi on 2 jaksoa pidempi, joten HBO pääsee hallitsemaan fantasiakeskustelua ensimmäisellä ja viimeisellä sanalla. Joko tämä on sitä paljon puhuttua suoratoistopalvelujen sotaa?



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Turtles-fanienkin tu... "Se" pelle Bill Skar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova