Tuorein sisältö

Star Trek: Discovery 4-3: ninjat ovat uhka, koska olisi loukkaavaa vain ampua heidät

19.04.2022 klo 21.00 | Luettu: 1295 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4 - Jakso 3:
Choose to Live


Ninjat varastavat Tähtiliiton ilmaiseksi jakamia taikapattereita. Pääsyyllinen on kapteeni Michaelin äidin mentori, joten Michael ja elämään vaihtelua etsivä silly-Tilly osallistuvat kung fu -juoneen "kunnioittavasti" eli ilman tuliaseita. Diplomaattisuuden rajan pitäisi mennä siinä, ettei kapteeni syöksy satunnaisiin tilanteisiin, joista voi selvitä vain juonihaarniskan avulla.

Tarina jatkuu farssimaisen luonnosteltuna, kun syyllinen paljastaa suojelevansa jättialuksella huristelevaa kansaa ja varastelevansa ilmaiskamaa paskojen neuvottelukykyjensä johdosta. Se olisi karkeasti sanoen vastaava juoni, jos Obi-Wan Kenobi läksisi Kuolemantähdelle mukanaan aseistamaton kapinaliiton kenraali ja satunnainen lomaileva Andersson, koska Kenobi uskoo Darth Vaderin kuuntelevan järkeä, vaikka Kenobi tietää Vaderin tappajaksi.

Hahmojen pienet mukavat hetket pitävät sarjan hengissä. En mainitsisi matikkajuonta muuten, mutta sen aikana planeettansa menettänyt mies hyväksyy surunsa ja kunnioitin sitä. Loogisen mutta kylmän oloinen presidentti on yhä vastavoima säheltävälle Michaelille. Androgyyni pariskunta jaetaan viimein kahteen eri ruumiiseen, ja vaikka se juoni kärsii pitkittämisestä, olen yhä kiinnostunut näkemään heidät vakiintuneina hahmoina, jotka voivat esim. tehdä jotakin.

Silmät pyörähtävät vielä kerran, kun kikattava Tilly kiittää kanamiestä, jonka ansiosta hän koki niin ihanaa vaihtelua tappajaninjojen kourissa.


Keskiarvo 45 jakson jälkeen:


< Jakso 4-2 --- Jakso 4-4 >

Katsottu: Paramount+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Oleks sä hiuka tärke... Riverdale-tähti on v... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova