Tuorein sisältö

Star Trek: Discovery 4-4: silly-Tilly ei tapata läheskään kaikkia oppilaitaan

22.04.2022 klo 21.20 | Luettu: 1270 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4 - Jakso 4:
All is Possible


Saan pian myrkytyksen poukkoilevasta scifistä, joka alustaa epämääräistä määränpäätä, mutta itsepähän aiheet valitsen.

Tähtiliiton jäsenneuvottelut takkuavat. Suippokorvat latovat kovia ehtoja paluulle, suoritettuaan aiemmin oman versionsa brexitistä (spoxitin?). Suosittelen lämpimämmin satunnaisia meemejä ajankohtaisista Nato-neuvotteluista, kiinnostipa kumpikaan aihe tai ei. Huomionarvoisinta on se, että jännite koheltavan Michaelin ja kylmän loogisen presidentin välillä laimenee, kun Michael osaa neuvotella.

Toiminnallisessa osuudessa piirroshahmo Tilly ryhtyy tiimivalmentajaksi. Nykyisen Tähtiliiton nuorukaiset eivät ole tottuneet toisiinsa, joten villisikamies esittää monologeja kaunastaan vihreitä huppari-emoja kohtaan. Onnekkaasti he rysähtävät heti jääplaneetalle. Jäämyrskyn ja maagisten salamoiden piinatessa ja jättiläishirviöiden lähestyessä tyypit päättävät pönöttää aukealla paikalla avautuakseen lisää. Vain yksi kuolee, joten reissu luokitellaan menestykseksi; kikattihan Tilly sillekin, kun ninjat tappoivat porukkaa. Tämä sivupolku on kaikkinensa amatöörimäinen tai jopa niin huono, että se on jo hyvä.

Planeettansa menettänyt mies joutuu taas eheytymään, kun jakso on ensin ilmoittanut, että viimekertaisen eheytymisen vaikutus alkaa haihtua. Kausien ei pitäisi koskaan tähdätä yli 10 jaksoon (tiedossa on 13).


Keskiarvo 46 jakson jälkeen:


< Jakso 4-3 --- Jakso 4-5 >

Katsottu: Paramount+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näitä riittää jokais... J.K. Simmons ja Siss... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova