Tuorein sisältö

Venom 3 on vahvistettu, ja Bad Bunny on El Muerto

26.04.2022 klo 15.30 | Luettu: 1569 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Sony vahvisti CinemaCon-esityksensä päätteeksi, että kolmas Venom-elokuva on tulossa. Kakkososa menestyi heikommin kuin ykkönen, mutta molemmat ovat niin isoja hittejä, ettei kakkostakaan tarvitse puolustella pandemia-kortin kanssa. Lisätietoja ei ole tarjolla. Kaikki on mahdollista tuoreimpien multiversumikäänteiden ja tekijöiden löyhien vihjeiden perusteella: jopa Spider-Manin liittyminen mukaan.

Sony julkisti samassa tapahtumassa El Muerto -elokuvan. El Muerto ("kuollut") on naamioitunut meksikolainen painija eli luchador, jonka suvussa kulkevat supervoimat. Luchadorelle naamion menettäminen on häpeä, joten samoissa merkeissä sarjakuvien J. Jonah Jameson yritti saada El Muerton riistämään naamion Spider-Manilta. Leffan juoni on todennäköisesti vähän jännittävämpi.

El Muertoa näyttelee Bad Bunny, jonka ehdoilla leffa rakennetaan. Hän on suosittu räppäri, haasteita etsivä aloitteleva näyttelijä (Fast & Furious 9, Narcos: México) ja sivutoiminen showpainija, joka on saanut kiitosta otteistaan vieraillessaan WWE:n kehissä.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< HBO:n komediasarja T... Metallijyrä Caliban ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova