Tuorein sisältö

Snowpiercer 3-7: ei huonoin jakso tähän mennessä, eli törkeää provosointia

03.05.2022 klo 22.45 | Luettu: 693 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 7:
Ouroboros


Julistepoika seikkailee rantabaari- ja sotilasjuntta-junassa maatessaan koomassa. Sarja ei ole ansainnut oikeutta tälle. Päähenkilön pitäisi olla vahvempi ja ihmissuhteiden niin rikkaita, että asiat vaikuttavat etenevän, vaikka kaikki on yhden hahmon kuvitelmaa ja muut ovat vaihtoehtoisissa, ns. koomisissa rooleissa. Toisaalta tämä klisee on jäänyt muodista, joten se ei tunnu saatanallisimman kliseiseltä kliseeltä, jolle olen viikon sisällä ulissut.

Jakso on sarjan kritisoiduin IMDb:ssä, joten kuules. Parhaiden muistojeni mukaan sankarit valitsivat suunnan puu-unien vuoksi ja kusetuksen keinoin. Julistepoika on "johdonmukaisesti" salannut sen, koska siinä ei ole järkeä. Nyt alitajunta luo visioita ja hän tiedostaa sen, joten hän oppii itsekin, mikä on kerronnan ydin nykyään? Sen hän tajuaa, ettei puu-uni ole jumalten johdatusta.

Puu-unen oli oletettavasti tarkoitus johtaa rantabaareihin rommipaukuilla. Uskooko julistepoika myös, että parhaassakin tapauksessa lopputulos olisi ollut korruptoitunut sotilasjuntta? Pitäisi katsoa jakso uudestaan... Juu ei pitäisi.

On vähän muutakin. Paha Sean Bean vaikuttaa motivoituneesti pohtivan faktoja politikoinnin sijaan. Se ei tunnu tapahtuvan liian nopeasti, kunhan katsoit edellisen jakson maaliskuussa. Jennifer Connelly aikoo palata kuolleista, hoksaa papu ja sinä arvasit.


Keskiarvo 27 jakson jälkeen:


< Jakso 3-6 --- Jakso 3-8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Yksi viime vuosien s... Roskilde lisäsi nimi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova