Tuorein sisältö

Snowpiercer 3-8: oranssia pahuuspilveä imppaamalla tästä sarjasta pääsee

11.05.2022 klo 22.50 | Luettu: 680 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 8:
Setting Itself Right


Harvemmin tarina menee niin tyhmäksi, että se alkaa taas kiinnostaa (melkein). Päähenkilö näyttää tulokkaalle foton puusta. Joo, mä kuvan toin. Viimeistään nyt päähenkilö tietää, että ihmiskunnan rippeet matkaavat vikasuuntaan, koska hän luuli uneksivansa puusta vähän maagisemmasta syystä. No: vaikka tunnistaisit elämäsi valheeksi, on muitakin kiireitä. Vastaavasti tulokas skitsoilee, että hän voisi myrkyttää kaikki, mutta se nyt vaan jää ilmaan.

Väärä suunta onkin tuttu suunta. Jennifer Connelly saattaa olla hengissä, joten junan kurssia korjataan sentti, jotta tiimi voi vilkaista, onko Jenni siellä missä kausien vaihteessa. En yritäkään ymmärtää.

Seudulle on noussut oranssi pilvi. Se nähdään ajoissa, mutta sitä kohti posotetaan. Junan ekosysteemi vaarantuu. Neuvoja jakeleva paha Sean Bean vakuuttaa, ettei hän tiennyt pilvestä, mutta juonia hänellä on, ja ainakin sitä kunnioitan, kun vangittu roisto haalii erioikeuksia kuin Hannibal Lecter.

Tilanne laukeaa, kun myrkyttäjä-tulokas myrkyttää ittensä! Kirjoitin tähän ensin että "pih, prööt ja loppu", mutta pitää sitä vähän kunnioittaa, kun traumatisoitunut hahmo löytää jalon tavan lähteä korjaamalla tuulettimen, tms. Samalla hän tsemppaa päähenkilöä: pidä psykoosista kiinni!


Keskiarvo 28 jakson jälkeen:


< Jakso 3-7 --- Jakso 3-9 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuskallisia Tuska-uu... Kuopion Rock In The ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova