Tuorein sisältö

Vikings: Valhalla 1-5: kuningas Knuut on bull ja kaikki muut on shittiä

17.05.2022 klo 22.10 | Luettu: 709 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
Miracle


Viikingit hajottivat Lontoon sillan, joten nyt he ovat teleportanneet kyseiseen, teemapuiston keskustan kokoiseen pitäjään, joka on heidän, kun kirves vielä heilahtaa. Pääasia on, että esitetty osa voittoa vaikutti ansaitulta.

Viikinkikuningas Knuut profiloitui aluksi esimieheksi, joka tekee isoja päätöksiä suurpiirteisesti muiden vastatessa persoonallisuudesta. Nyt hän on 100% jakson sielu. Hän on älykäs, häikäilemätön, äärimmäisen itsevarma ja tavoitteisiin nähden looginen. Jakson aikana hän sekä pettää ja lupaa parempaa että lupaa parempaa ja pettää. Hänen karismansa riittää oman menestyksen myymiseen muiden onnena. Hän hakkaa äijältä pään irti julistautuen galaksin keisariksi, mutta minuuttia myöhemmin hän on nalle, jonka tyynessä bisnesehdotuksessa on järkeä tai melkein jopa lämpöä.

Muut partasudit eivät hyödy adrenaliinista, vaan palailevat yhdeksi massaksi. Siltajuonen keksinyttä grönlantilaista ylistetään. Siskon velka on nyt maksettu. Hän itse on niin pyyteetön, että hän lähinnä on olemassa. Se melkein kohahduttaa, kun hän päättää jäädä maistelemaan tunnelmia sen sijaan, että hänet pakotettaisiin nauttimaan sankarin maineesta. Joukosta erottuu yhä läski paskiainen -viikinki, mutta hänen takkuavat juonensa vaikuttavat palvelevan vastustajia.

Ruotsissa grönlantilaisen sisko hallusinoi kohtalostaan valkoisella ja mustalla maalattujen shamaanien rituaalissa, mikä vastannee rokkikonsertin jatkoja. Viimeinen kohtaus on uhkaava, kun saatanalliset kristityt mesoavat, ja muitakin sisällissodan enteitä näkyy. Sellaisille on hyväksi, jos vähintään kaksi hahmoa toimii.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pate Mustajärvi teke... Alan Mooren Kerrassa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova