Tuorein sisältö

Vikings: Valhalla 2-7: hervottoman hölmöä hevonsontaa

15.02.2023 klo 23.00 | Luettu: 904 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 7:
Pecheneg


Pässit rysäyttivät alas vesiputouksesta. Kaikki meni pieleen. Useimmat ovat hengissä, mikä on suurin tragedia. "Tuleva Norjan kuningas" jää välittömästi niiden vangiksi, joiden vuoksi putoukseen ajettiin hänen itsensä mukaan. Hänet on pelastettava, joten muutkin (kuten sokea mies ja entiset orjattaret) painelevat pahisten leiriin, vaikka sen välttääkseen he olivat valmiita hyppäämään jyrkänteeltä.

Kun "kunkkua" kidutetaan raa'asti, kamu putkahtaa telttaan uhaten veitsellä sokeaa kamua. On logiikkaa: sokea mies on pahisten etsintäkuuluttama, joten ehkä he tahtovat hänet ehyenä? Paljastuu, että pahiksellakin on veitsi, joten se tästä juonesta. Mieleen muistuu sketsi, jossa sankari astuu huoneeseen ja uhkaa ampua itsensä, jolloin pahikset panikoivat ja antavat periksi.

Naiset käppäilivät tänne vain kuullakseen neuvon kävellä takaisin. Aina naisia aliarvioidaan: kun he (3 kpl) näkevät edellämainitun juonen kosahtaneen, he hyökkäävät kirkkaassa päivänvalossa ampuen nuolia sarjatulella ja polttaen pahisten leirin. Paikalle saapuu erillinen armeija, jotta sankareilla olisi yhä jotakin pelättävää. Mitä helvetin helvettiä?

Sokea mies ehtii kokea myös ennustamani runollisen kätevän kohtauksen katalan veljensä kanssa - ja sitten tämä uusi ikoninen Inigo Montoya liihottaa lintuna tuonpuoleiseen! Kun komedian pallo lähtee pyörimään, melodraama tukee sitä automaattisesti. Hörähdin vielä erikseen sille huomiolle, että tämä on sirpaleisen sarjan mielestä sellainen trilleri, että fokus pysyy yhdessä asiassa (kunnes lopussa alustetaan muiden juonien törmäystä).


Keskiarvo 15 jakson jälkeen:


< Jakso 2-6 --- Jakso 2-8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Presidentti Ford pal... Suosittu ruotsalaisd... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova