Tuorein sisältö

Snowpiercer 3-9: Jennifer Connellyn ja Sean Beanin pitäisi näytellä kaikki roolit

18.05.2022 klo 22.30 | Luettu: 717 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 9:
A Beacon for Us All


Taju kankaalla resiinoivan Jennifer Connellyn pelastamiseen palaa vielä reilut 10 minuuttia. Tehosteet ovat kyseenalaisia. Kiintoisinta on se, että Connelly nähtiin äskettäin hallusinaationa, sillä se nakertaa teoriaa hänen lomastaan. Painoa hahmon väliaikaisella kuolemalla ei ole, vaikka Connelly sinänsä ilahduttaa ilmeilemällä heti muita osuvammin. Yhteensä puoli jaksoa kuluu vanhan käänteen kumoamiseen.

Sitten Connelly ja Sean Bean keskustelevat? Sielu herää muistamaan, että näitähän katsotaan näyttelijöiden vuoksi! Eivät he kauaa runoile, mutta ou, jee sille tunteelle, että molemmat saisivat töitä muualtakin. Edellinen katsomani asia on Vikings: Valhalla -jakso, jossa yksi näyttelijä nöyryytti muita.

En muista, milloin kukaan olisi näytellyt ala-arvoisesti, mutta julistepoika on taas yhtä tyhjän kanssa, kun hän puolustaa junan suuntaa, vaikka hän muka harrasti itsetutkiskelua äskettäin. Connelly niin sanotusti paljastaa totuuden kaikille. Pahvihahmot mylvivät. Olisi kiva hakea omaa kantaa tästä, mutta julistepojan houreissa ei ole päätä eikä häntää, joten kannustan oikeiden näyttelijöiden hahmoja. Connelly. Bean. Ehkä menninkäistäti. Tyylivalinnat vihjaavat Connellyn olevan taas roisto ja juonikkaan Beanin pistävän pökköä pesään, mutta hulluimmalta tuntuisi kannustaa pökkelöä, joka ilmeisesti yrittää kusettaa itseäänkin.


Keskiarvo 29 jakson jälkeen:


< Jakso 3-8 --- Jakso 3-10 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nälkäpeli: Balladi l... Michael Monroe kiert... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova