Tuorein sisältö

Kanna minut metsään, sammakkonainen: ensimmäinen She-Hulk: Attorney at Law -traileri

18.05.2022 klo 12.20 | Luettu: 1991 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hulkin serkkutytöstä kertova komediasarja She-Hulk: Attorney at Law alkaa 17. elokuuta. Jennifer Walters on juristi, eikä hän vaihda alaa, vaikka serkulta saatu verensiirto tekee hänestäkin vihreän jätin. Hän säilyttää älykkyytensä muutoksen hetkellä (toisin kuin Hulk alunperin), mutta hänestä tulee villimpi ja himokkaampi kasvavan itseluottamuksen myötä. She-Hulk-sarjakuvat ovat usein koomisia ja pikkutuhmia, ja tv-sarja vaikuttaa täysin uskolliselta sille hengelle.

Pääosassa nähdään Tatiana Maslany, joka on tuttu mm. sarjoista Orphan Black ja Perry Mason. Mark Ruffalo palaa Hulkiksi, Tim Roth The Incredible Hulkista tutuksi Kuvotukseksi (Abomination) ja Benedict Wong kaimakseen eli Wong-velhoksi. The Good Place -tähti Jameela Jamil näyttelee She-Hulkin arkkivihollista Titaniaa.

Asianomaisten mukaan Jennifer pysyy vihreässä olomuodossaan enimmän aikaa kuten sarjakuvissa. Tiedossa on yhdeksän 30 minuutin jaksoa, joten tehostetiimillä riittää tekemistä. Trailerista löytyy epätasaisuuksia, mutta She-Hulkin fanit tuskin valittavat.

Kun Marvelin elokuvauniversumi oli pääsemässä vauhtiin 2010, allekirjoittanut ennusti, että Ultimates-sarjakuvien ruuhkaisista taisteluista ja She-Hulkista ei sentään kannata haaveilla. Uusimpien Avengers-leffojen ruuhka on Ultimates-tasolla ja nyt olemme tässä.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Seuraava globaali su... 'Huonoa musiikkia hu... >

Keskustelut (4 viestiä)

qwertypro

18.05.2022 klo 14.36 1 tykkää tästä

Robotit ovat palanneet pakottamaan valinnan tekoa: Sheeva vai She-Hulk?
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

18.05.2022 klo 15.59 1 tykkää tästä

Jäin miettimään tuota ilman ironiaa. Mortal Kombat 3:n Sheeva on täydellisen naisen määritelmä, jos kirjoitat hänelle taustatarinaa päässäsi 27 vuotta. Myöhempi, virallinen, simppeli mörssäri on vetoava. Uusin kuningatarversio on uskottavammin olemassa, ja hänellä on rahaa, joten sitä näkee itsensä harmonisena 50-luvun pikkuvaimona siinä skenaariossa. Persoonallisuudella She-Hulk haastaa helposti viralliset Sheevat. On käytännössä vain yksi valinta, jos She-Hulk puolustaa viattomia ja Sheeva nylkee vastustajat, mutta pelihahmon kaikki tapot eivät ole virallisia. Sekä julkkissankari että kuningatar saavat liikaa huomiota, mutta ehkä se on jo hyväksytty, kun Sheeva tulee mieleeni mm. Ihmisten edessä -kappaleesta. Yhdysvaltoihin en muuttaisi, mutta toisaalta Outworld on vieraiden ulottuvuuksien Venäjä.
lainaa
RiisiPuuro

18.05.2022 klo 17.40 3 tykkää tästä

Tässä kuitenkin lienee suurin kysymys on se, kummasta Peltonen on nähnyt enemmän märkiä unia?
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

18.05.2022 klo 21.48 1 tykkää tästä

Sehän on intiimi yksityisasia. Tuossa yläpuolella pohdin, kumman kanssa menisin naimisiin ja hankkisin yhteisen hautapaikan, mikä olisi toteutuessaan julkista tietoa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova