Tuorein sisältö

Twisted Metal -peleihin perustuva romuralli värväsi Neve Campbellin ja Thomas Haden Churchin

21.05.2022 klo 00.50 | Luettu: 856 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Edellisestä Twisted Metal -pelistä on 10 vuotta, mutta ehkä makaaberin brändin sähköistää puolen tunnin jaksoista koostuva komediasarja. Scream-tähti Neve Campbell ja Oscar-ehdokas Thomas Haden Church ovat liittyneet Anthony Mackien eli hallitsevan Captain American rinnalle.

Kyse on julmasta romurallista hassuilla ajopeleillä. Tv-sarja korostaa taustatarinan arvoa: lähitulevaisuudessa Yhdysvallat on romahtanut ja kaiken maailman pöpit kaahailevat pitkillä suorilla. Church näyttelee agentti Stonea, joka jakelee kylmästi kovia tuomioita pienistäkin rikoksista.

Mackien hahmo John Doe on saanut tehtäväkseen toimittaa paketin pitkän matkan päähän. Hän on muistinsa menettänyt moottoriturpa, joka pitää tätä suurena tilaisuutenaan. Campbell näyttelee mustiin pukeutuvaa eli traagisesti traumatisoitunutta Ravenia. Taustalla vaikuttaa tietenkin myös jäätelöautolla huristeleva psykoottinen pelle Sweet Tooth.

Tekijöihin lukeutuvat Rhett Reese ja Paul Wernick, jotka ovat kirjoittaneet Deadpool- ja Zombieland-elokuvat.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lampun hengeltä kann... Margot Robbie tähdit... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

vjoauritjejs

22.05.2022 klo 14.18 1 tykkää tästä

pelileffat ei juuri kiinnosta kun pelissa on parempi tarina kuitenkin mut kun twistedissa ei oikeestaan oo tarinaa tai ei ees maailmaa kun vaan irrallisia areenoita niin taa jopa kiinnostaa. saavat teha oikeestaan mita vaan ja ovat silti uskollisia kunhan pellella on jonkunlainen jaateloauto jne. voisivat samaan syssyyn teha wipeoutista leffan
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova