Tuorein sisältö

Horizon-peleihin perustuva Netflix-sarja menee maailmanlopun alkuun

29.06.2022 klo 14.55 | Luettu: 456 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

PlayStationin Horizon-pelit sijoittuvat 3000-luvulle ja yhteiskunnan romahtamisen jälkeiseen aikaan, jolloin ihmiskunnan rippeet viettävät heimoelämää ja maisemissa käyskentelee erikoisia, eläinten kaltaisia robotteja.

Sony ja Netflix kehittelevät aiheesta tv-sarjaa, josta tihkuu lisätietoja. Työnimi on Horizon 2074. Vuonna 2074 maailmanloppu on hyvässä vauhdissa pelien taustatarinan mukaan, mutta sen vaiheen kuvaaminen ei ole tv-sarjan ainoa tavoite. Tv-sarja kuvaa sekä kriisin alkua että 3000-luvun tapahtumia ja selittää joitakin peleissä tapahtuneita asioita. Kyseessä ei ole pelien uusi versio vaan rinnakkainen tarina.

Netflixin pian alkavasta Resident Evil -sarjasta on sanottu lähes samaa: pelit ovat tv-sarjan taustatarina ja sarja kertoo sekä maailmanlopusta että sen alusta.

Horizon 2074:n tekijöihin lukeutuvat apulaisohjaajana aiemmin vaikuttanut Jack Boem (The Boys, What We Do in the Shadows) ja taideohjaajaksi (eli erilaiseksi apulaisohjaajaksi) luokiteltu Michele Brady (Designated Survivor, Lexx).


Lähde: Pushsquare

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Provinssi, Ihmisten ... Tammerfestin juontaj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova