Tuorein sisältö

The Boys 3-1: tie Ant-Man-fanin sydämeen kulkee virtsaputken kautta

05.07.2022 klo 22.10 | Luettu: 558 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Lopetin sarjan katselun 2. kauden jälkeen, mutta unohdin sen.


Kausi 3 - Jakso 1:
Payback


Faniteorian mukaan Ant-Manin olisi pitänyt pysäyttää Thanos tunkeutumalla hänen pyllyynsä ja räjäyttämällä hänet sisältäpäin. Aito Ant-Man kommentoi asiaa osana Disneyn risteilyelämystä. Törkysarjalle jää tilaa pistää pahemmaksi, eikä jakso petä, kun Ant-Manin klooni esitetään bilettäjänä, joka pyrkii sisällesi sekä murhatessaan että rakastellessaan.

Pojat vieläpä saavat hänet kuriin soittamatta supersankareille. Vain tätä olen tältä pyytänyt. Toiseksi terävin asia lienee se, että supersankarien aineenvaihduntaan viitataan ennen kuin syöppö hahmo paljastuu superiksi; mutta kuuntelin kiltisti myös sirpaleisia selityksiä kauden suunnasta.

Supernatsin kaatamisesta on vuosi. Pojat valvovat supereita viranomaisten kanssa ja Hughiella on oikein toimistotyö. Tilastojen mukaan ajat ovat tyyniä, mutta sekä Homelander että Billy Butcher tietävät, että tapaus Homelander pitää käsitellä loppuun.

Trailerin lannistavin asia tulee puheeksi. Katala firma on kehittänyt 24 tunnin superhuumeen, jota myös Butcher saa pärjätäkseen supersankareille. Se ei ratkaise kaikkea, vaan Butcher lähtee tutkimaan muita tapoja pärjätä Homelanderille, mutta sarja on ollut heikoilla jäillä pistäessään superit supereita vastaan. Paha ja väkivaltainen versio DC:n tai Marvelin sankarista ei ole automaattisesti satiiria tai uutta. Se voi yhä olla, kun superit menevät etovasti niin pitkälle kuin oikeat ihmiset takuulla menisivät ja sitten heitä ja koko sankarifantasian käsitettä rankaistaan "rehellisin ottein".


Keskiarvo 17 jakson jälkeen:


< Jakso 2-8 --- Jakso 3-2 >

Katsottu: Amazon Prime Video


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 80-luvun pennut koht... Sinua on varoitettu ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova