Tuorein sisältö

Netflixin Resident Evil -sarjan vetäjä tahtoo mukaan jättimuijan

19.07.2022 klo 20.45 | Luettu: 962 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Netflixin näytelty Resident Evil -sarja debytoi viime viikolla. Fanit valittivat etukäteen, että pelien tarinasta ja tyylistä mennään taas liian kauas. Tekijät vakuuttivat, että pelit toimivat sarjan taustatarinana ja että kaikkia pelien ideoita voidaan käyttää.

Kun fanit lopputulokseen tutustuivat, heistä tuli vielä vihaisempia... Näin ainakin jos uskomme isojen sivustojen kuten IMDb:n käyttäjäarvioita, jotka kertovat luotettavimmin foorumeilla vöyhkäävien miesten kannan. Kriitikoiden mielipiteet ovat jakautuneet, mutta myönteisetkin arviot vaikuttavat puhuvan hölmöstä viihteestä.

Sarjan luojan Andrew Dabbin tuore kommentti on se, että hän tahtoo yhä tuoda sarjaan "kaiken": ei heti, vaan vastuullisesti ja järkevästi ajan mittaan. Hän mainitsee erikseen ensimmäisen pelin hirviökasvin ja uusimman pelin Resident Evil: Villagen lähes kolmimetrisen vampyyrimamman lady Dimitrescun.

Villagen materiaalin hyödyntämisestä on puhuttu aiemminkin. Dimitrescu on hyvin suosittu. Jos sarja jatkuu (2. kausi ei ole saanut vihreää valoa), Dimitrescu olisi helposti markkinoitava idea jo siinä mielessä, että hän on selkeästi eri asia kuin "zombie-epidemian tyriminen jälleen".

Lähde: Polygon

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflixiin on tuloss... Pori Jazz keräsi jäl... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

19.07.2022 klo 21.47

Juuh tuota noin kyllä kiitos ja alkoi kiinnostamaan tämä sarja yhtäkkiä.
lainaa
gjosjgiwiri

20.07.2022 klo 19.22

joo kannattaa tyria vampyyrimuijat ja mutanttikasvit kans kun kerran alotti tyrimisen. vois vahan enemman viela namedroppailla et haluu sen res vitosen keltapaitasen talikkomiehen
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova