Tuorein sisältö

What We Do in the Shadows 4-1 ja 4-2: miksi toivoa ex-vaimo takaisin, kun voit toivoa 37

27.07.2022 klo 22.00 | Luettu: 909 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4 - Jaksot 1 ja 2:
Reunited ja The Lamp


Käänteiden kumoaminen ei ole vitsi eikä vitsaus. Hölmöläiset vain palaavat kotiin. On vähän lomakuvia. Aika paransi haavat, jos kirjoittajat eivät jaksa kaikkea kommentoida. Energiavampyyri kuoli Groot-tyyliin, eli hänen hilpeää miniversiotaan väitetään uudeksi hahmoksi, josta yritetään kasvattaa kiinnostavampi.

Talo näyttää "Grootilta": vuosi ilman talonmiestä työllisti lavastajat. Budjetti vaikuttaa kasvaneen, kun on paljon fyysistä huumoria ja vierailijoita. Rakastetusta tunkkaisuudesta ei tingitä.

Se olisi mennyt läpi, jos sarja olisi unohtanut vampyyrien viranomaistehtävät, sillä muistin ne vasta, kun Nadja selitti potkut kansainvälisestä asemastaan. Nyt hän tahtoo Bladen tyylisen yökerhon, joten vampyyrineuvoston tönö menee uusiksi, mikä johtaa protestoivan mummon psykoanalyysiin. Sankareilla ei ole muita resursseja johtuen hukkuneesta pankkikortin numerosta, paitsi Nandorin aarrekammio ja taikalamppu, mutta kommunikointi ei pelaa.

Nandor pyytää lampun hengeltä takaisin 37 entistä vaimoaan, koska hän ei muista, kenestä hän välitti. Eritoten tälle nostan hattua. Kaikki kulkee sujuvasti ja on paljon irtovitsejä, mutta se on jo kaunista, kun iso idea muinaisesta haaremista voidaan toteuttaa "ikään kuin ohimennen" ja silti täysimääräisenä ja nolon nysväyksen kärsimättä.

Muistan nipottaneeni jatkuvuudesta. Ehkä kyse on jälleennäkemisen riemusta, mutta jaksoihin puristetun sisällön määrä vakuutti, että leveällä pensselillä saa maalata. Nandorin juoni on löyhää jatkoa hänen masennukselleen ja niin päin pois.


Keskiarvo 32 jakson jälkeen:


< Jaksot 3-9 ja 3-10 --- Jaksot 4-3 ja 4-4 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Erin julkaisee uuden... Flow Festival antoi ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova