Tuorein sisältö

Netflix lopetti näytellyn Resident Evil -sarjan alkuunsa

29.08.2022 klo 12.40 | Luettu: 990 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Resident Evil -tv-sarjan 1. kausi putkahti Netflixiin 14. heinäkuuta. Tekijöillä oli suuria puheita siitä, kuinka pelejä kunnioitetaan taustatarinana ja kuinka tulevilla kausilla tahdotaan hyödyntää kaikkia ideoita kasvihirviöistä jättiläismäiseen vampyyrimammaan. Mutta sarja on lopetettu.

Fanit valittivat jo trailerin perusteella, ettei tämäkään näytelty versio vaikuta "aidolta asialta", eikä uusien fanien luominen onnistunut. Netflix ei julkaise tarkkoja katsojalukuja, mutta sarja ei menestynyt järin hyvin Netflixin top-10-listoilla. Niillä pysyttely viikon tai parin ajan ei ole menestyksen merkki, kun Netflixillä on kovemmat vaatimukset kalliita sarjoja kohtaan. Viimeaikoina on puhuttu myös siitä, että Netflix malttaa seurata jonkin aikaa, kuinka moni katsoo kauden loppuun.

Viime syksyn leffa Resident Evil: Welcome to Raccoon City oli itsenäinen projekti ja sekin floppasi. Sitä luulisi, ettei aiheeseen kosketa vähään aikaan, mutta pelisarja on kokeillut vaihtelevia tunnelmia, joten rivissä on varmasti tuottajia, jotka uskovat johonkin muuhun kuin zombeihin Raccoon Cityssä.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Samuli Putro kiertue... Kainuun Musiikkijuhl... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova