Tuorein sisältö

Klassisen Oopperan kummitus -musikaalin kulisseissa murhataan tulevassa tv-sarjassa

19.09.2022 klo 22.50 | Luettu: 929 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Andrew Lloyd Webberin lavamusikaali Oopperan kummitus eli The Phantom of the Opera aloitti Lontoossa 1986 ja New Yorkin Broadwaylla 1988. Yli 13 000 esityksen jälkeen musikaali on Broadwayn esitetyin, mutta loppu häämöttää: pandemiasta osittain johtuen show lyö pillit pussiin ensi vuonna.

Kehitteillä on aiheeseen liittyvä tv-sarja nimeltä The Show Must Go On. Taustajoukkoihin lukeutuu Webber, joka saattaa myös näytellä itseään. Tarjouskilpailun jälkeen sarjan tilasi Peacock, joten Suomessa sitä esittää todennäköisesti pian aloittava palvelu SkyShowtime, jossa yhdistyvät Peacockin ja Paramount+:n ohjelmat.

Suunnitelman mukaan Show Must Go On on mustaa huumoria edustava antologiasarja. Aiheena ovat murhat (ja mahdollisesti muut rikokset), jotka tapahtuvat showbisneksen kulisseissa. Jokainen kausi vaihtaa aiheen ja näyttelijät, joten vain ensimmäinen kausi kertoo Oopperan kummituksen tekemisestä.

Tarkemmin sanoen: kun näyttelijät valmistautuvat esittämään Oopperan kummitus -musikaalin suorana lähetyksenä televisiossa, he stressaavat tuotannon ongelmista ja pelkäävät henkensä edestä, koska yksi näyttelijä on jo kuollut.

Kuvassa on vuoden 2004 Oopperan kummitus -leffa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Yleisön pyynnöstä, K... 75 miljoonaa levyä m... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova