Tuorein sisältö

She-Hulk: Attorney at Law 1-5 ja 1-6: katala meikkibimbo tulee kahdesti

22.09.2022 klo 21.30 | Luettu: 3090 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 5 ja 6:
Mean, Green, and Straight Poured into These Jeans ja Just Jen


Uusissa sivuhahmoissa ei ole syvyyttä leffahahmoihin nähden. Kun tahdomme nähdä She-Hulkin tiukat kuteet, näemme dorkien jäljittävän paikallista "Edna Modea", jotta She-Hulk saa jaksojen välissä trailerimekkonsa. En edes muista, ovatko dorkat samoja, kun sellaisille uhrataan puolet jaksosta 6.

Sarjakuvissa Titania on She-Hulkin arkkivihollinen. Nyt Titania kostaa aiemman törmäyksen rekisteröimällä She-Hulk-nimen hömppätuotteita varten, joten oikeudessa tavataan. Idea ehkä toimisi, jos nimelle löytyisi ovela kaksoismerkitys (keksin parikin). Komedian suurpiirteisyys on tarkoituksellista, mutta läppää ei ensinnäkään ole tarpeeksi, joten "uskottavuus kärsii", kun She-Hulk ei muka rekisteröinyt firmalleen tärkeää nimeä.

5. jakson jälkeen Titania ei käy järkeen edes sketsihahmona. 6. jaksossa hän soluttautuu häihin tirvaistakseen She-Hulkia heikolla menestyksellä, joten varjoissa vaaniva salakonna varmasti lataa Titanialle lisää voimaa myöhemmin! Pih.

"She-Hulk kaverin häissä" on 45 minuutin idea. Se saa 10. On hupaisaa, että hissukasta on tullut liian makea: kateellinen morsian pyytää häntä pienentymään, jolloin mekko näyttää verhoilta kuten takki aiemmin. Mukava mies ottaa kontaktia silti? Loppu. Puolet ajasta toimiston kanat auttavat kuivaa, kuolematonta äijää eroamaan vaimoistaan.

Pidän sankarittaren arjesta, ja kukin aito She-Hulk-hetki nostaa kiinnostuskäyrää, joksi kriitikoiden peniksiä kutsutaan, mutta päähäni alkaa rakentua kuva tekijöistä virnistelemässä vaivaantuneesti täytemateriaalilleen. Monet saavutukset ovat ostettuja: mikä tahansa kotimainen komedia naurattaisi 10% enemmän, jos Shrek kävisi kääntymässä. Shrek-viittaus! Sarjakin tekee sellaisen, ollen oivaltava kuin 98% faneista.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jaksot 1-7 ja 1-8 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Miksi ruotsalaisen m... Italialaiset ryöstäv... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Gunnar

22.09.2022 klo 22.30 5 tykkää tästä

Jälleen kerran Peltonen pääsi kirjoittamaan lempiaiheestaan eli peniksistä.
lainaa
paskaaPaketissa

23.09.2022 klo 22.52 2 tykkää tästä

Prööt, präät, plöts. Sarjassamme Peltosen aivopieruja.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova