Tuorein sisältö

Netflix vyöryttää maistiaisia: Enola Holmes 2, Jamie Foxxin retroscifi, Jennifer Lopezin jännäri & Gal Gadotin agenttiseikkailu

24.09.2022 klo 21.40 | Luettu: 957 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Netflixin "Tudum"-lähetys on käynnissä. Viralliselta YouTube-kanavalta löytyy läjäpäin uusia trailereita ja muita videoita tulevista ja tuoreista ohjelmista.

Enola Holmes 2 jatkaa tarinaa Sherlock Holmesin nokkelasta pikkusiskosta. Enolan ensimmäinen virallinen tapaus etsivänä käsittelee kadonnutta tyttöä ja johtaa hänet vaarallisen salaliiton jäljille, jolloin veljeäkin tarvitaan. Millie Bobby Brown jatkaa Enolana ja Henry Cavill Sherlockina. Ensi-ilta on 4. marraskuuta.


They Cloned Tyrone on scifikomediaksikin kuvailtu retrohenkinen jännäri. Jamie Foxx, John Boyega ja Teyonah Parris näyttelevät kulmakunnan koleita katteja, jotka eivät tule järin hyvin toimeen ainakaan aluksi ratkoessaan mysteeriä. Viranomaistahot ovat syyllistyneet kataliin kokeisiin. Ensi-ilta on 30. joulukuuta.


The Mother kertoo Jennifer Lopezin näyttelemästä palkkamurhaajasta, joka on viettänyt hiljaiseloa vuosien ajan. Nyt hän palaa suojelemaan hylkäämäänsä tytärtä itseään pahemmilta konnilta. Mukana ovat myös Gael García Bernal ja Joseph Fiennes. Ensi-ilta on toukokuussa 2023.


Heart of Stone on Gal Gadotin tähdittämä agenttijännäri, jossa nähdään myös Jamie Dornan. Ensivilkaisu kuvailee leffaa todellisuuteen ankkuroiduksi eeppiseksi seikkailuksi. Juonesta ei hiiskuta paljoa, mutta menemme tuskin metsään, jos oletamme Gadotin näyttelemän sooloilevan superagentin pelastavan maailman. Leffa valmistuu ensi vuonna.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mikko Alatalo kommen... 30 vuotta sitten jul... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova