Tuorein sisältö

Lyhyeen Wakanda Forever -traileriin mahtuu suhteellisen monta sekuntia naispuolisesta Black Pantherista

21.10.2022 klo 23.45 | Luettu: 925 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Wakandan suojelija ja kuningas Black Panther on kuollut. Jatko-osan ensimmäiset trailerit keskittyivät vakuuttamaan, että maassa riittää muutakin säpinää. Uudesta naispuolisesta Black Pantherista nähtiin ensin vain kynnet ja ahteri, minkä jälkeen hän suvaitsi pudota korkealta ja poseerata. Tämän huomioiden uusi tv-mainos "Long Live Wakanda" on antelias näyttäessään nimihenkilön kolmea eri taustaa vasten (!).

Meneillään on paljon. Vanhimpiin Marvel-sankareihin lukeutuva Namor toimii tarinan roistona tai vedenalaisesta kansastaan huolestuneena uhkana. Hän kokee valtakuntansa vaarantuneen, kun Wakanda avasi ovensa maailmalle. Avautumista symboloi mm. se, että leffa esittelee "naispuolisen Iron Manin" eli Ironheartin, joka on Wakandassa vieraileva amerikkalainen. Hän on nuori keksijä kuten prinsessa Shuri, joka kaiken järjen mukaan on uusi Black Panther.

Suomen ensi-ilta on 9. marraskuuta.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Adam Sandler koettaa... Lääkärit antoivat al... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

22.10.2022 klo 00.16 4 tykkää tästä

Ei tarvitse edes vilkaista youtuben kommentteihin, kun kuulen jo korvissani öyhöstön itkun. Kaikki on varmaan taas liian "poliittista" kun hahmoedustus ei ole riittävän valkoista ja miehistä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova