Tuorein sisältö

Cobra Kai 5-7 ja 5-8: hatusta tempaistaan mystinen megaturnaus

05.11.2022 klo 16.00 | Luettu: 820 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 5 - Jaksot 7 ja 8:
Bad Eggs ja Taikai


Hyvikset harjoittelevat hupsusti ja filosofisesti kaataakseen laillisen yrityksen. Pahiksilla on Venäjän armeijan tehotreenit, jotka opettavat jättämään kaverin ja lyömään vyön alle. Pahisten entinen pomo myhäilee tietävänsä, mitä on tapahtumassa...

Vastaus: Silver tahtoo voittaa ulkomaisen turnauksen, jota kuvaillaan tunnetuimmaksi ja myös tuntemattomaksi, koska kirjoittajat keksivät sen eilen. Se käy järkeen, että Silver tahtoo tehdä turnauksesta tunnetun Yhdysvalloissa oman ketjun edistämisen ohella, mutta ei tässä paljoa uutta ole. Vihjailu oli niin hämärää, että uusi turnaus tyydyttäisi vain, jos se olisi laiton tai ulottuvuuksien välinen.

Rivakkuus on silti enimmäkseen hyvästä. Shang Tsung ja M. Bison saapuvat arvioimaan kilpailijoita, joten pian kahden matsin karsintaturnaus on käynnissä. Sitä ei kommentoida, että sankarien oli tarkoitus lopettaa koko laji tappion jälkeen.

Nuoren ja lyhyehkön pahispojan myrkyllinen asenne on saanut asiallisesti aikaa, joten hyväksyn sen, että hänet nostetaan jo nyt asenteen ruumiillistumaksi eli todelliseksi uhaksi. Nopea kehitys mainitaan, ja hänelle opetetaan maaginen tappoisku. (Sama isku, jolla Kano kaivaa sydämiä rinnasta? Ehkä, jos hän jatkaa treenejä.)

Lopputulos on ennalta-arvattava. Kaikki pääsevät turnaukseen - heti seuraavaksi? Sain otteen karsintojen tunnelatauksesta ennen loppua, enkä oikeasti odottanut Mortal Kombatia tai Silverin kehittymistä vuoden 1990 Silppuriksi, mutta rokotan sarjaa epäurheilijamaisesta käytöksestä eli tarpeettomasta vihjailusta.


Keskiarvo 48 jakson jälkeen:


< Jaksot 5-5 ja 5-6 --- Jakso 5-9 ja 5-10 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Euroopan hulluimmat ... Himos Juhannuksen en... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova