Tuorein sisältö

The Handmaid's Tale 5-3: sankarittaren lapsen ryöstäjä saattaa olla roisto...

10.11.2022 klo 23.00 | Luettu: 779 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 5 - Jakso 3:
Border


Pysäyttäkää painokoneet: June on huolissaan esikoisestaan kuten 1. kauden 1. jaksossa. Jotta hän voisi soittaa puhelimella, hän tutustuu epävakaiksi väitettyihin kapinallisiin, joilla on toimintaa diktatuurissa. He eivät ole niitä epävakaita kapinallisia, jotka ilmoittivat painelevansa takaisin diktatuuriin äsken.

Isoimpaan epäkohtaan kohdistuu korjausliike samalla kun epäkohdassa taas ryvetään. Diktatuurilla ei ole edustajaa, mutta Junen esikoisen huoltajat ovat esillä nyt. Jo ensimmäisessä otoksessa äijästä on sitä fiilistä, että tässähän on kelmi. Tunne vahvistuu, eikä vain siksi, että mies ilmoittaa kokevansa Junen uhaksi, johon on vastattava.

Käynnissä ovat illalliskutsut, jossa paikalla ovat A. June-vihan pöytään lyövät tyypit, B. Junen arkkivihollinen eli virallista asemaa vailla oleva entinen emäntä, ja C. "diktatuurin merkittävimmät edustajat", jotka ovat salaa Junen puolella. Emäntä B koettaa iskeä Junea jelppivän papan. C'est la vie ja silmien pyöräytys.

Nykyään ajattelen tätä ensisijaisesti "kohta muuten näytellään" -show'na. Jakso ei riko ennätyksiä, mutta Junella on ilmeitä, ja pahismummon tulkitsija vastaa haasteeseen, kun mummo suree silmälappuorjatarta, joka ei kuollut vaan päätyi lasarettiin.


Keskiarvo 49 jakson jälkeen:


< Jakso 5-2 --- Jakso 5-4 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tapahtumajärjestäjä ... John Wick: Chapter 4... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova