Tuorein sisältö

Eminem ja Tony Scott tahtoivat tehdä Grand Theft Auto -leffan, kun pelit ampaisivat suosioon

15.11.2022 klo 22.20 | Luettu: 989 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Pelialan veteraani Kirk Ewing on kertonut sisäpiirijuorun, jonka osapuoliin lukeutuu Rockstar Games -pelitalon puheenjohtaja Sam Houser.

Vuoden 2001 Grand Theft Auto III nosti pelisarjan sen nykyiseen suosioon. Julkaisun jälkeen Ewing ja Houser keskustelivat elokuvan mahdollisuudesta. Ewing uskoi Houserin olevan kiinnostunut ajatuksesta tuolloin, mutta kun Ewing myöhemmin välitti Houserille Hollywood-tuottajan tekemän tarjouksen, Houser sanoi ei.

Rockstarille tarjottiin elokuvan oikeuksista 5 miljoonaa dollaria. Päärooli oli menossa Eminemille, joka löi itsensä läpi näyttelijänä 8 Mile -elokuvalla vuonna 2002. Tony Scottin oli tarkoitus ohjata. Vuonna 2012 kuolleen Scottin töitä ovat mm. Top Gun ja Valtion vihollinen.

Ewingin mukaan Rockstar pysyi tuon jälkeen pois elokuvaneuvotteluista, koska firma ymmärsi pelisarjan olevan elokuvia arvokkaampi.

Grand Theft Auto -niminen elokuva tehtiin jo vuonna 1977. Rockstar ja leffan oikeuksien omistajat ovat vääntäneet kättä, mikä luultavasti jatkuisi, jos pelielokuva tai vanhan leffan uusi versio yritettäisiin tehdä.


Lähde: Eurogamer

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jenni Vartiainen kom... Kummeli esittää: Kon... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

vjoskgjaokfkaksk

15.11.2022 klo 23.55

ei mitaa jarkee gta on vaan open world mis joku viikon tyyppi kohtaa viikon pahikset liittolaiset ja ohikulkijat pixelsissakin oli enemman ideaa vaik tekisisvat scorcesetasosen gtaleffan ni nimi gta ei tois mitaa lisaarvoa yht jarkevaa olis teha joku colin mcrae rally leffa
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova