Tuorein sisältö

1899, jakso 3: joko toimimme nyt, tai näemme kaikki omat Lost-takaumamme

20.11.2022 klo 12.00 | Luettu: 1057 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
The Fog


"En tiedä, miten kapu aikoo tutkia aavelaivaa", hourin viimeksi, vaikkei hirviöitä tai kaasuvuotoa ole vahvistettu.

Kapu kunnioittaa tohtoria tasa-arvoisena nuuskijana, mikä heti auttaa itseäni elämään hetkessä, vaikka tohtori panttaa omia tietojaan. Jos laivoilla esim. testataan huumeita, kapu on syytön. Hän kertoo hiljattain tehdyistä muutoksista laivoihin, muttei ymmärrä reikää lattiassaan.

Kolmiot symboloivat "kaikkea", vahvistetusti varustamoa ja jämäkimmin niitä muutoksia. Symboli on paksu juttu. Mikä perustelee sen, että eri suuntiin sojottavat kolmiot vaikuttavat vain morsetukselta? Onko pääpiru niin haltioissaan salatusta superkolmiosta, että hän nauttii kolmioleipiä kolmijalkaisella tuolilla? Kolmionappifidgetillä hallitaan scifiä, kuten mahdollisesti jakson ajan viipyilevää sumupeittoa, vihjaa lopetus.

Kapteenin osuudessa pätevää on sekin, että hän ottaa puheeksi harhojen mahdollisuuden, eikä jatka lasittunutta möllötystä perheensä kummitteluun uskoen. Päälaivalla surraan pikkutytön kuolemaa ja löydetään lisää ruumiita, joten kapinahenki kypsyy. Kapu ei ole sen oikeammassa kuin muutkaan, mutta päähenkilön aromeita on kehittynyt, kun kapinasta on määrä piitata.

On "geishan" vuoro nähdä valveunien ja takaumien risteytyksiä. Hän on vahingossa tappanut prostituoidun, jota hän teeskentelee paetakseen prostituutiota, vaikka puolivirallisesti hän on matkalla prostituoiduksi. Tämä liittyy pääjuoneen, koska... tyylitelty kolmio vihjaa varustamon olevan relevantti Aasiassa? Homma toimii, mutta jos ja kun kaikki saavat takaumia, Lost-allergikko tarkkailee reaktioitaan.

En vilkuillut kelloa? Uuh, jees.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Italialainen eurovii... Masked Singer Suomes... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova