Tuorein sisältö

Jim Carreyn Bruce - taivaanlahjalle yritettiin tehdä saatanallista jatkoa

24.11.2022 klo 20.45 | Luettu: 419 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Jim Carrey sai Jumalan voimat komediassa Bruce - taivaanlahja (Bruce Almighty, 2003). Jatko-osa Evan taivaanlahja (Evan Almighty, 2007) joutui pärjäämään ilman häntä, mutta vielä Evanin floppaamisen jälkeenkin Brucen paluu oli teoriassa mahdollinen. Suunnitteilla oli jatko-osa nimeltä Brucifer.

Alkuperäisen leffan kirjoittajat Steve Koren ja Mark O'Keefe ovat muistelleet Bruciferia haastattelussa. Idea oli se, että Bruce ajautuu pimeälle puolelle ja hankkii käyttöönsä Saatanan voimat, kun hän menettää Jennifer Anistonin näyttelemän vaimonsa. Karusta asetelmasta huolimatta leffan oli tarkoitus olla leppoisa iso komedia, joka puhuttelee kaikkia.

Kirjoittajien mukaan Carrey ymmärsi idean hyvin ja heillä oli hauskaa suuntaa pohdittaessa. Kun Anistonin hahmon herättämistä henkiin ehdotettiin, Carrey tahtoi hahmon palaavan ensin karuna zombiena.

Idea syntyi jo ensimmäisen osan aikana, mutta sitä ehdotettiin studiolle 2010. Studiota se arvelutti liikaa. Evan taivaanlahja oli tuolloin tuoreehko tulokas kaikkien aikojen isoimpien floppien listalla. Vanhoilliset piirit valittivat molemmista leffoista, joten saatanallisia mausteita olisi pitänyt selitellä.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Joulupukki kuolee, k... Rammsteinin uusin ju... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova