Tuorein sisältö

1899, jakso 4: olemme paholaisen pojan puolella, muttemme sentään juntteja

24.11.2022 klo 23.10 | Luettu: 686 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4:
The Fight


"Tarina pääsi vauhtiin", jos tahdomme nähdä kapinan laivalla. Vaihtoehtoisesti ilmaistuna satu hidastuu, kun mölinän sekaan mahtuu vähemmän tietoa ja osapuolet jakautuvat turhan selkeästi hyviin ja pahoihin.

Ellei tuntematon voima surmaisi väkeä, ehdottaisin että se jolla on pyssy päättäköön suunnan ja satamassa neuvotellaan. Taikauskoisia juntteja löytyy sekä päällystöstä että turistiluokasta, joten aavelaivalta pelastettua "Damienia" vainotaan. Ei-vainoajat asettuvat omaksi porukakseen, olivatpa yksilöt kuulleet pojasta vielä tai eivät.

Useampi hyvis on vangittu uuden kumppanin kanssa. He karkaavat. "Hei, oletteko tekin hyvispari?" Heidät vangitaan. He karkaavat. Nyt kapinoidaan! Nyt levätään. On sivussa maustetta kuten "uskonnollisen" eli tositarkoituksella psykoottisen akan ilmeitä. Uusin takaumatyyppi on ranskalainen jänis, joten opimme hänen mm. jahtaavan petturia.

Viimekertainen lopetus ilmoitti laivan voivan telesiirtyä. Vedessä paatti pysyy, joten käänteestä ei montaa sanaa irtoa. Tämän jakson pätevä lopetus onnistuu tukemaan tunnelatauksella sitä tarkennusta, että telesiirtymät onnistuvat myös henkilökohtaisella tasolla. Se on kaunista, kun mystisen kolea mököttäjä pakotetaan yhtäaikaisesti tekemään mysteerillään jotakin ja tinkimään makeilusta.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rammsteinin uusin ju... Mies mustissa pukeut... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova