Tuorein sisältö

The White Lotus 2-7: nyt jännittää kuin kutomaansa sukkaan pääasiassa keskittyvää tätiä ennen Salkkarien kevätshokkia

12.12.2022 klo 22.45 | Luettu: 620 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 7:
Arrivederci


Nihkeän pariskunnan osapuolet pussasivat muita humalassa. Olemme fiilistelleet "nyäh, nihkeää" molempien kanssa. Heidän erojaan on turha pohtia, kun naisen mökötys loppui kostopusuun ja miehen näennäisen tekopyhä mökötys kohdistuu myös miehen kaveriin, joka on vienyt häneltä naisia ennenkin.

Kun kaverin vaimo on taas sanonut c'est la vie, sivujuoni alkaa olla paketissa. Hyvät naiset ja herrat: tämä on Emmy-palkittu hittisarja, joka mainoslauseensa mukaan on "älykäs, provokatiivinen ja kylmäävän koukuttava"! Sarja on sitä verrattuna YouTuben akvaario- ja takkatulivideoihin.

Ilotyttö puijaa rahaa rikkaalta penskalta. Tytön kaveri juonii itselleen työpaikan, josta potkittu mies on vihainen. Naiset tuumivat aiemmin, että tällaisesta käytöksestä rankaistaan, joten sehän on alustettua, oikeiden aikuisten nerokkuusironiaa, ettei mitään tapahdu. Mieti nyt elämääsi tältä pohjalta hidastettuja aaltoja muistellen.

White Lotus on hotelliketju. Kauden alku enteili ruumiita ja esitteli asiaan kyseenalaisesti suhtautuvan johtajan, antaen ymmärtää hotelliketjun olevan "kirottu". Hotelli ei kuitenkaan ole relevantti tällä kaudella. Johtaja itse on kaappihomo, joka sai seksiä, mikä tuoreen vahvistuksen mukaan on kivaa. The White Lotus!

Hullulla tädillä on heikko huomiokyky. Tiettyyn pisteeseen saakka se toimii, että olemme tienneet häntä uhkaavasta salajuonesta viikkoja, mutta juoneen ei kuulu niinkään vaiheita kuin pitkitetty viimeinen ateria, joten charmikasta & koomisen epäilyttävää tyhjäkäyntiä on takana jo tunteja, kun täti tänään oivaltaa totuuden uskaltamatta sanoa mitään.

Luvatut ruumiit tulevat semi-iskevästi, jotta käänteiden puutteella voidaan provosoida myös 3. kaudella.


Keskiarvo 13 jakson jälkeen:


< Jakso 2-6

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Weekend Festival jul... Näitä ohjelmia Suomi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova