Tuorein sisältö

Willow 1-4: legendaarinen, täysin unohtamasi pahuuslinna Nockmaar

14.12.2022 klo 23.15 | Luettu: 924 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4:
The Whispers of Nockmaar


Jos 3. jakso oli soopalla kehystetty kohtaus, 4. jakso on ehyt vaihe, joka tuntuu pitkältä 3. jaksosta osittain johtuen. Tyypit yöpyvät aavelinnassa, jossa vanhan leffan pahis majaili. Pahis on prinsessan mummi, ja ennustusten sankari syntyi täällä, joten aavemaiset tehostetuhnut toimivat tunnelmia avaavina takaumina heille. Se, että kiintiö-Han-Solo aukoo silmiä ja ryöstelee, on viihdettä verrattuna siihen, jos hän tekisi samaa sarjassa, joka poukkoilee Aasiasta Kuubaan.

Lakoninen prinssi sai pahuustartunnan, joten puheeksi tulee hänen nuoruuden tautinsa. Hän ei ole stereotyyppinen luuseri, jolle naurismaan aidat nauravat, vaan mahdollisesti traumojen ratkomisen & onnistumisen päässä elämänilosta ja pusuista. Kummittelu tuppaa pahentamaan pahuustautia, joten Willow & ennustesankari säätävät taikoja 40 minuuttia.

Tarkoituksellisen ja tahattoman huumorin osumatarkkuus on yhtä tasainen. Kiehnäystä saisi olla enemmän, mutta teinihömppänä sarja kutakuinkin käy järkeen. Jos kärvistelet, kun arvosana on sama kuin rakastamallasi House of the Dragon -jaksolla, jossa on tv-historian kohahduttavin synnytys tai jotakin, vastaukseni on that don't impress me much: so you got the moves, but have you got the touch? Tämä sarja tietää olevansa hömelö viitatessaan Beyoncéen (?) ja soittaessaan poppia. Pusuilla paikkaisi mokat. Solo tarvitsee Leian, Luken tai mieluiten petolinnun perseen näköisen demonin, joka vilahtaa taas. Kääpiöpusujen todennäköisyys on laskenut; homopusujen on ennallaan.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Iloinen uutinen Samu... Läjä Äijälän Terveet... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova