Tuorein sisältö

Dwayne Johnson tiedostaa viimein, ettei Black Adam jatku (ainakaan pian)

21.12.2022 klo 11.40 | Luettu: 1180 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


"Voiman hierarkia DC-universumissa on muuttumassa", intti Dwayne Johnson. Se on viittaus Black Adam -hahmon voimakkuuteen ja myös siihen, että Johnson uskoi Black Adam -leffan johtavan uuteen aikaan, jolloin Adamin kohtaamat sivuhahmot saavat omat elokuvansa ja Adam itse kohtaa Teräsmiehen useita kertoja.

Black Adam -leffa floppasi analyytikoiden ja maalaisjärjen mukaan. Liikkeellä on laskelmia, jotka lupaavat voittoa, mutta ne ottavat huomioon muutkin tulonlähteet kuin teatterikiertueen ja menevät mutkikkaammiksi. Johnson on viitannut niihin ja väittänyt saagan etenevän askel askeleelta.

Voiman hierarkia tosiaan muuttui: uusi DC Studios -osasto perustettiin ja sen pomo James Gunn aloitti vihjailun uudesta ajasta. Black Adam -leffa lupasi Henry Cavillin palaavan Teräsmieheksi, mutta Gunn kumosi tiedon ja myös Cavill teki rauhan asian kanssa.

Johnson ja Gunn ovat eläneet eri tunnelmissa, mutta nyt heidät on synkronisoitu. Johnson tiedostaa, ettei Black Adam kuulu Gunnin DC-universumin ensimmäiseen vaiheeseen. DC ja Johnsonin Seven Bucks -firma jatkavat keskusteluja hahmon tulevaisuudesta, mikä saattaa olla faktaa tai Hollywood-kieltä ja toiveajattelua. Gunn on vahvistanut tahtovansa tehdä jonkinlaista yhteistyötä. Seven Bucks on ollut mukana tuottamassa myös Shazam- ja DC League of Super-Pets -elokuvia.

Vihjeet tulevasta ovat epäselviä. Teräsmies vaihtuu varmasti, ja huhut enteilevät Cavillille ja Jason Momoalle uusia rooleja, mutta sitä ei ole vahvistettu, että tilanne nollataan täysin. Ensi vuonna on tulossa useita "vanhan ajan" DC-leffoja. Tammikuussa Gunn paljastaa ensimmäiset uudet projektit.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Apulannan Sipe täytt... Radio Rockin Klasun ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Edam

21.12.2022 klo 12.10 2 tykkää tästä

Onhan näissä supersankarileffoissa saavutettu täydellinen oversaturation point jo kauan sitten ja kaavittu Ö-ketjun hahmojen laarinpohjaa jo hetki (about kaikilla muilla supersankareilla paitsi Peräsmiehellä ja Banaanimiehellä taitaa olla jo omat leffat), joten ei mikään ihme ettei yleisöä löydy penkkeihin varsinkaan jos elokuva on vielä kaiken lisäksi kökkö. Siinä ei paljon multiverset (lol) auta.
lainaa
qwertypro

21.12.2022 klo 15.01

DC sitten jaksaa vääntää tuota geneeristä tuubaa jossa juoni on paskaa ja väliin tungetaan säännöllisesti sekavia cgi-höttö taisteluja joissa ei saa mitään selvää
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova