Tuorein sisältö

Wednesday 1-3: jos metsään haluat mennä nyt, sä takuulla yllätyt

02.01.2023 klo 22.10 | Luettu: 1888 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
Friend or Woe


Asiat voivat olla hauskoja kahdella tavalla. 1. Tyhmänä yllätyt. 2. Näet ironian asiayhteyden ehdoilla. Tästä sarjasta en tajua kuin pääosasuorituksen ja ehkä irtokäden arvon, joten yllätysten puute on valitettavaa. Tänään gootit, friikit ja pulliaiset vierailevat uudisraivaajamessuilla, eikä ole selvää, kuka on mitäkin, koska sitä ei selitetä, miksi kukaan tahtoisikaan mitään olla. Nimihenkilö tylyttää uudisraivaajiin liittyvää tekopyhyyttä kirjaviisaasti joillekin. Heh?

Nimihenkilö tykkää mustavalkoisuudesta. Uudisraivaajien näyttelijät pukeutuvat mustavalkoisemmin. Kun sankaritar pukeutuu uudisraivaajaksi, kaveritkin pukeutuvat. Ajattelin, että haluat tietää.

Nimihenkilöä lapsena näytellyt Christina Ricci tulkitsee nyt opettajaa, joka selityksen mukaan on koulun ensimmäinen tavisopettaja. Kuitenkaan esimerkiksi selittelevässä rehtorissa ei ole mitään epätavallista lähimuistini mukaan.

Mysteeri. Viimekertainen Salaisuuksien kammio -lopetus johtaa siihen, että nimihenkilö ilmoittaa olevansa liian cool salaseuraan. Uudisraivaajahömppä johtaa metsän siimeksessä maagiseen uudisraivaajatakaumaan, jossa on ei-humoristisia noitavainoja. Olisi kiva oivaltaa, mitkä ovat noitien ihmisoikeudet nykyään, tai jos ahneeksi aletaan, niin se mihin vertaus teoriassakaan viittaa.

Toki on selvää, että sankaritar on ratkaisemassa salajuonen, jossa vanhoillinen ja/tai superjuonikas taho uhkaa erilaisia ihmisiä noitavainojen hengessä nykyään, mutta vakavissaan: miksi? Mikä on maa? Mikä on valuutta?


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jälleen yksi eturivi... Kirjalähde: tästä sy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova