Tuorein sisältö

Wednesday 1-2: liikkuva käsi on ihmisen paras ystävä

09.12.2022 klo 23.10 | Luettu: 1693 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 2:
Woe is the Loneliest Number


Jos et samaistu mököttäjään, jolle jokainen olemassaolon hetki on tuskaa, tai irtokäteen, joka näyttää pärjäilevän lupaavan hyvin itsekseenkin, kehitä jännetuppitulehdus kuten minä.

Teinigoottietsivä Jenna Ortega ei räpyttele. Käännöksissä ja pään liikkeissä on paikoin RoboCopin karismaa, ja kuivan koomiset repliikit tulevat asiallisen konemaisesti. Ohjaaja toisinaan keskittyy tukemaan suoritusta asetelmilla, mutta ei se vieläkään täysin avaudu, miksi Addams Familyn jäsen tumpattiin Tylypahkaan.

Wednesday on teinigoottimaisin muttei kiistatta synkin oppilas. Kun hän osallistuu kanoottikisaan, musta tiimi ei ole hänen ideansa, vaan "kontrastia luova" pirteä kämppis liittyi tiimiin ensin. Muutkin outoilevat ja kanooteissa on sisäänrakennetut sotavehkeet.

Älä pyydä yleispätevää tulkintaa siitä, että merenneitomies saa turpiin irtokädeltä. Oma käteni saattoi hajota, kun raahasin pari kilometriä Disney Store -pakettia, jossa oli mm. valtava Ariel-setti itselleni.

"Laaja mysteeri" vaikuttaa etenevän rytmikkäästi, vaikken olisi suonut montaa ajatusta sille, mikä mysteeri on olevinaan: Wednesday oppii nippelitietoa epäilyttävistä tovereista ja löytää Salaisuuksien kammion.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1-1 --- Jakso 1-3 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Def Leppardin ikävuo... Taas mentiin: Stephe... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova