Tuorein sisältö

Zack Snyderin Netflix-scifi Rebel Moon: A Child of Fire täyspitkässä trailerissa

13.11.2023 klo 16.50 | Luettu: 1033 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sohvaperunoiden kenties isoin joululeffa on Rebel Moon, osa 1: A Child of Fire, joka debytoi Netflixissä 22. joulukuuta. Zack Snyderin ohjaama avaruusooppera kertoo universumin syrjäisen kolkan vaatimattomista maanviljelijöistä, jotka suututtavat galaktisen tyrannin, kun he myyvät viljaa kapinallisille tietämättään. Kun tyranni yrittää alistaa maajussit, hekin päättävät pistää hanttiin. He tietävät tarvitsevansa avukseen "noin seitsemän" ulkopuolista "samuraita".

Mahdollisesti havaitsemamme yhteydet Seitsemään samuraihin ja Star Warsiin ovat tarkoituksellisia. Snyder tahtoi tehdä Seitsemän samuraita -tyyppisen Star Wars -elokuvan astetta aikuisempaan makuun ennen kuin Disney osti Star Warsin.

Snyderin leffat ovat pitkiä. Algoritmi käski Netflix-pomoa ehdottamaan Snyderille, että pituudesta ei tarvitse tinkiä, jos leffan jakaa kahtia. Osa 2: The Scargiver valmistuu jo 19. huhtikuuta. Jos katsojia riittää, tämä paisuu suuremmaksikin saagaksi. Tulossa on ainakin animaatiosarja, sarjakuvia ja muuta sälää, jotka elävöittävät taustatarinan.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Anssi Kelan ylistävä... Aikamme pahamaineisi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova