Tuorein sisältö

Ridley Scottin Gladiaattori 2 on löytänyt tähtensä

06.01.2023 klo 23.55 | Luettu: 9711 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Gladiaattori-elokuvan jatko-osa on vitsiltä kuulostava fakta. Ensimmäinen osa debytoi vuonna 2000. Se tienasi tuohta ja nappasi 5 Oscaria. Sankari kuoli, kuten historialta maistuviin draamoihin kuuluu, mutta jatko-osan kehittely alkoi välittömästi. Itseään kunnioittavat uutislähteet väittivät, että sankari aiotaan herättää henkiin sillä perustelulla, että roomalainen mytologia sallii sen.

Gladiaattori ei sisällä yliluonnollisia elementtejä. Sankari sanoo, että hän kostaa tässä elämässä tai seuraavassa. Hän kosti ihan jo tässä elämässä. Onko hänen pakko lunastaa lisäelämää?

Ei. Suunnitelma on järkiintynyt. Jo aikaa sitten on kerrottu, että jatko-osan päähenkilö on Lucius Verus. Ensimmäisessä elokuvassa hän oli nuori poika: hän on alussa kuolleen keisarin lapsenlapsi.

Tuoreen tiedon mukaan roolissa nähdään Paul Mescal. 26-vuotias näyttelijä on saanut kiitosta mm. Normal People -sarjan (kuvassa) johdosta. Hänen on tarkoitus päteä fyysisestikin alkuperäisen gladiaattorin Russell Crowen tavoin.

Tämä on onnellinen päivä. Ridley Scott jatkaa ohjaajana. Jos toivot, että 85-vuotias ohjaaja kommentoi historiaa vähän luovemmin, jäät odottamaan elokuvaa Napoleon, jonka Scott on juuri saanut kuvattua. Napoleonia näyttelee Gladiaattorin roisto (ja Luciusin eno) Joaquin Phoenix.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Norjan viisuehdokkaa... Taivas varjele mitä ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova