Tuorein sisältö

Wednesday 1-5: tilaisuuksia oivaltaa, ettei tämä ole The Addams Family

07.01.2023 klo 23.00 | Luettu: 1600 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
You Reap What You Woe


Perheet vierailevat koulussa. Wednesdayn maneerit on viritetty osaavasti, mutta ne eivät jätä muille Addamseille tilaa, joten vaikutelma on oudon epä-outo. Kun Wednesday mainitsee pelanneensa venäläistä rulettia isän kanssa, se vaikuttaa kielikuvalta. Kalastaminen käsikranaateilla esitetään alakuloisesti ja ilman järkyttyvää vastapuolta, joten ehkä niin kalastetaan.

Lilleri-Lalleri Luis Guzmán näyttää edeltäjiään enemmän sarjakuvien Gomezilta. Catherina Zeta-Jones täyttää Mortician raamit yhtä täyteläisesti ja tunnetusti kykenee viehättävään, lempeydellä pehmennettyyn ylimielisyyteen, joka Morticiaa pukee. Pariskunta kiehnää hitusen, mutta heistä jää vähäenerginen kuva. Gomezia epäiltiin murhasta opiskeluaikaan. Takaumassa Morticia oikeaoppisesti innostuu, mutta kun syytökset nousevat pinnalle, hän on nihkeä ja huolissaan.

Materiaalia ei totisesti ole tunniksi. Ensin Gomez & Morticia salailevat. Sitten Gomez tarjoaa uuden takauman, jossa hän ja Morticia panikoivat kuin tavikset, kun hullu juoksee hänen miekkaansa. Mutta, ha haa, Wednesday ymmärtää jutun valheeksi! Pian Morticia tarjoaa takauman, jossa hän ja Gomez panikoivat kuin tavikset, kun hullu juoksee hänen miekkaansa. Tättärää.

Muu selittely avaa paikallista politiikkaa, musiikin haiskahtaessa veijarimaisen nokkelalta ihan yksinään. Sieluni silmin näen paremman version, jossa Gomez ja Morticia suhtautuvat kiimaisesti siihen, kun toista kuljetetaan pakkopaidassa sähkötuoliin, jolta pelastutaan puolivahingossa.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kirjalähde: suosikki... Veitset esiin kolmos... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova