Tuorein sisältö

Wednesday 1-6: melkein harmittaisi, jos klonkku-hulk söisi pinkin anti-ihmissuden

10.01.2023 klo 23.00 | Luettu: 1338 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
Quid Pro Woe


Takana on vähintään 10 hetkeä, jona joku putkahtaa paikalle ja poseeraa parrasvaloissa, kytkeytyipä hetki selkeästi hirviön identiteetin arvuutteluun tai ei. Olen vähintään 6 kertaa todennut, ettei yllätä yhtään, jos tuossa on se hirviö, joten ilmeisesti on reilua huomioida, etten tiedä, kuka se on.

Wednesdayn isän kauan sitten itsepuolustukseksi tappaman jätkän myöskin kauan sitten kuollut sisko on niin varmasti kuollut, ettei hän selvästikään ole. Jos joku aikuisista akoista on salaa se sisko ja samalla hirviö, niin eipä siinä mitään, eikä siinäkään mitään, jos esim. tuo onkin hämäystä. Salajuoni ajaisi asiansa, jos tätä jaksaisi katsoa. Katson kirjaimellisesti, mutta on vaativaa pitää osaakaan vihjeistä työmuistissa, kun hahmot ovat kuivia, tyylivalinnat ristiriitaisia ja tohina toivottoman pitkitettyä.

Se on hyvä, että Wednesday joutuu vastuuseen ylimielisyydestään, kun hän ei nykyään ole sketsihahmo sivuroolissa. Hän ei arvosta syntymäpäiväyllätyksiä. Hän saattaa kaverit vaaraan tutkiessaan kummituskartanoa, kun Amigalla koodattu klonkku-hulk iskee. Kämppäkaveri rohkenee suivaantua ja perustellusti uhriintua! Hän ei ole kuivin kaiffari, mutta on jopa rasittavaa, että hän on konseptiltaan ihkusöpö ihmissusi (hirviömäisen päähenkilön vastakohta JA häntä aidompi hirviö), joka ei voi ihmetellä hirviöjuttuja - eikä muuttua ihmissudeksi.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nopat pyörimään: Dun... Autoilujuontaja Jere... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova