Tuorein sisältö

Uusien Frasier-jaksojen melkein tuttuihin hahmoihin lukeutuu myös veljenpoika

27.01.2023 klo 15.50 | Luettu: 367 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kelsey Grammerin näyttelemä psykiatri Frasier kohtaa uusia haasteita uudessa kaupungissa, kun sarja palaa lähes 20 vuoden tauon jälkeen. Isäpapasta (tai hänen näyttelijästään) on aika jättänyt, eivätkä Daphne tai velipoika Niles kuulu enää vakiokalustoon.

Sarjassa nähdään Frasierin poika Frederick ja tuoreen tiedon mukaan myös Nilesin ja Daphnen poika David, joka syntyi edellisen kauden lopussa. David on nykyään nolo college-opiskelija, jolla on perusteettoman vahva itseluottamus ja taipumus irrallisiin havaintoihin. Hänellä on isänsä älykkyys ja äitinsä hymy, muttei kummankaan tyylitajua. Frasier on tykästynyt veljenpojan vilpittömään energiaan.

Davidia näyttelee Anders Keith, joka on tulokas alalla. Frederickiksi kiinnitettiin aiemmin Jack Cutmore-Scott, jonka Christopher Nolan ylensi Dunkirkin nimettömästä taustahahmosta Tenetin sivuhahmoksi.

Keithin ohella toinen uusi kiinnitys on Jess Salgueiro (Y: The Last Man, The Boys), joka tulkitsee Frederickin kämppäkaveria Eveä. Eve on hyökkäävissä määrin luova ja spontaani. Hän tulee hyvin juttuun Frasierin ja Frederickin kanssa, joten hän toimii siltana, kun isä ja poika selvittelevät välejään.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Amazon kehittelee He... Ghost ja Def Leppard... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova